2777
2789

درست گفته 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درست نیست 

ما باید در همه حال یاد ایزد منان باشیم

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

پس چراجواب منونمیده#💔

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
می دونستی شکسته شدن دل واقعا روی سلامت قلب تاثیر می زاره. ؟  

بله رو آناتومی قلب تاثیر میذاره

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
یعنی چطوری؟شکل قلب عوض میشه

اآره انگار باعث تغییراتی در مویرگ ها و ساختار میشه و اثر سو میذاره

یعنی چطوری؟شکل قلب عوض میشه

دیگه مثل قلب سالم نیست! 

من دیگه ضربان قلبم مثل قبل منظم نیست نفس کم میارم! 

یعنی به گذشته برمی گشتم انقدر برای حرف های مزخرف یه عده سلامتی خودم فدا نمی کردم!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
می دونستی شکسته شدن دل واقعا روی سلامت قلب تاثیر می زاره. ؟  

خب آدم وقتی تو تنش قرار می گیره هورمون کورتیزول آدرنالین ترشح میشن و باعث افزایش ضربان قلب و خون رسانی به بافت ها میشه و سوخت و ساز بدن بالاتر می ره 

خب آدم وقتی تو تنش قرار می گیره هورمون کورتیزول آدرنالین ترشح میشن و باعث افزایش ضربان قلب و خون رسا ...

حالا تصور کن برای چند سال بدنت تحت فشار و استرس شدید باشه!!   اون قلب چی می کشه! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
حالا تصور کن برای چند سال بدنت تحت فشار و استرس شدید باشه!!   اون قلب چی می کشه! [/QUOTE]

[QUOTE=335651087]حالا تصور کن برای چند سال بدنت تحت فشار و استرس شدید باشه!!   اون قلب چی می کشه!

درسته 

بازم میگم هورمون های تنش خیلی خطرناک هستن در طولانی مدت باعث سرکوب سیستم ایمنی با تجزیه پروتیین های خون میشن و فعالیت دستگاه گوارش رو کاش می دن و فرد دچار سوهاضمه و یبوست میشه !

فرانتس کافکا یه نابغه بود اما به علت استرس و کمالگرایی همین بلا سرش میاد و به خاطر یبوست یه مشاوره بد بهش میگن شیر نجوشیده بخور و در نهایت سل می گیره و می میره !

منظورت اینه که چرا حالت خوب نمیشه ؟ 

اره چرا هرچی صداش میکنم نگام نمیکنن صدامونمیشنون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️