2777
2789
عنوان

این راسته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 18 پست
عزیزم خواسته شما معنوی هست یا مادی ؟ 

هردو

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو

سخته پاسخ به سوالاتی پشتش هیچ توضیحی نیست 

اما بدون کارها و قضات های خداوند هرگز بی حکمت نیست !

من دوستی داشتم به بیماری سختی مبتلا شد و واقعا هم فرد با ایمان و دست به خیری بود اصلا گله و شکایتی نکرد و گفت حکمت خداست دلم روشنه به بخشش اگر هم قسمت شفا نبود مرگ هم بخشی از مرحمتش هست !

زندگی همینه عزیزم آدم باید مخلص باشه نه طلبکار از خدا 

اگه خواسته های تو اجابت نشده حتما در تقدیرت نیست و به ضرر شماست یا رهاسازی نکردی که در زمان الهی به شما برسه !

عزیزم رها کن و به جاش بنده مخلص خدا باش به حکمتش اعتماد کن و به مرحمتش همیشه امیدوار باش 

عاشق مثل ماهی هست که از آب سیر نمیشه حالا چه دریاچه چه اقیانوس سهمش باشه 

سخته پاسخ به سوالاتی پشتش هیچ توضیحی نیست  اما بدون کارها و قضات های خداوند هرگز بی حکمت نیست ...

من واقعا ازاین حرفهاخستم صلاح مصلحت 

چراخدا بین بنده هاش اینقدرفرق میذاره 

من ازبچگی فقط زجرکشیدم یبار هم نگفتم چرااین بلاها داره میاد سرم 

ولی الان ازش کمک میخوام چون بریدم یاراحتم کنه ازاین جهنم 

واقعا صلاح ومصلحت ماچیه زجروعذاب همیشگیه

این چ عدالتیه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️