2777
2789
عنوان

مامانم میگه درست نیست بچتو بدون پوشش پدرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 87 پست
تو این زمونه به هیچکس اعتمادی نیست بابا که باباس کاملا درست میگه

بحث اعتماد نیست 

پدر حرمت داره و نمیشه گفت مثلا فلانه 

ولی من ترجیح میدم حریم خصوصی دخترم رعایت بشه

کلا به خط قرمز و حریم تو هر رابطه ای بشدت معتقدم

وگرنه همسرم بهترین آدم دنیا هستن

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

منظور مامانت ناحیه ممنوعه دخترته؟اگر اره درست میگن ببین عزیزم به هیزی وغیر سالمی نیست چرا فکر میکنی حتما بابا باید بد باشه

دوراز جون دوراز شما مگه شما عریان مادرزاد میری جلو پدرت ؟مگه خدایی نکرده پدرت چشم بد داره که لخت نمیری جلوش 

عزیزم از لحاظ احکتمی دیدن ناحیه ممنوعه چه دختر چه پسر فقط در حالت ضرورت اشکال نداره یعنی اگر بچت دیگه نیاز به رسیدگی نداشت شماهم نباید به قسمت ممنوعش نگاه کنی چون اون بچه روح داره ومتوجه میشه هرچند نوزاد باشه 

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کسی هم نبینه همین که اونجای بچه رو بدون پوشش میزارید زشته قدیمیا باز میذاشتن پای بچه شور.ت یا شلوار خالی میکردند

ربطی به دین و غیره نداره حیای بچه از بین میره

اگه یه وقت مجبور بشی خب بده باباش اونو بشوره ولی یکسره که درست نیست

دقیقا این خیلی مهم تره

نوشته من رو قاب نکنی به دیوار و دخترت تا هجده سالگی با باباش بره حموم بیافته گردن من بدبخت

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

من فکر میکنم بچه نوزاد مشکلی نداره که گاهی باباش عوضش کنه 

اما وقتی بزرگ شد باید حریم خصوصی رو یاد بگیره دخترت 

یکم بزرگتر شد خودت کاراش رو انجام بده بالاخره باید بدونه که هیچکس نباید جاهای خضوصیش رو یاد بگیره 

من فکر میکنم مادر شوهرت آینده نگر هست شما هم باید همین طور باشی 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

اون موقع اینقد کارداری ک فقط منتظری یکی کمکت کنه خواهر

الانم وقت کم میارم گل 

بشدت وقتم پره و استراحت نمیکنم ولی

ترجیحم اینه همه کارامو خودم انجام بدم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وا......

من با دختر دوسالم میرم حموم بعد میدم شوهرم لباس تنش کنه

دخترمو از پوشک گرفتم وقتی میرم بیرون و اونو برا باباش میزارم اون میبرتش دشویی

چرا بد باشه

مگه مادر بدن فرزند پسرش رو میبینه بده؟؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دختر و پسر نداره باید با حریم خصوصی آشنا بشن من از یه جایی به بلد تقریبا تمتم کارای پسرمو سپردم به ب ...

اهوم.من با دخترام حمام میکردیم ولی ازوفتی شده دوسالشون دیگه نه.شورت میکنم پای دوتاشون میبرم حموم میشورم بد وقتی اوردم لباس تن کردن خودم میرم.خیلی حساسم

بچه از بچگی باید یادبگیره خیلی چیزارو

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.