2777
2789
عنوان

مامانم میگه درست نیست بچتو بدون پوشش پدرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ حقی من تا شش سالگی مامانم جلو بابام همه چیمو عوض کرد و بابام ادم سالمی بود مهم سلامت مرده

چه ربطی داره به سالم یا خراب بودن پدر؟

خواهر من تا سه سالگی دخترشو میداد شوهرش حمام کنه.وقتی خواهرزادم بزرگ شد،یبار وسط شوخی و خنده فهمید،اینقدر ناراحت شد و گریه کرد.تازه یه دختر امروزی با پوشش امروزی،اجتماعی و شاغله.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی

چون از اول نخوندین لطفا بخونین اگه سوال بود در خدمتم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بقیه نه پدرش

ببین درسته پدر محرمه دختره ولی یه حد و حدودی داره محرمیت فقط با شوهر صفر تا صده 

با بقیه حد و حدود داره 

بهتره از اول اینا رو رعایت کنی 

فقط اینطوری سلامت جنسی و روانی دخترت تضمین میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا مگه بابا میخاد بخوره ادمو چقد شما ب همسرتون مشکوکید

من به شوهرم مشکوک نیستم .کلاکارخوبی نیست .پدرمیتونه توکارای دیگه به خانم کمک کنه مثلالباس عوض کردن و..ولی پوشک درست نیس یامیگه شوهرش شلواربچه رودرمیاره یک ساعت لخت میذارش این عجیبه برام

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

من تجربه خودمو میگم.

منم شوهرم کارای دخترمو میکرد و حموم و .... میبرد، البته شوهرم با لباس بودها.

الان دخترم ۷ سالشه، زیادی راحته.

مثلا تو دستشویی شلوارش خیس بشه، درمیاره و همونجوری لخت تا اتاقش میره.

هر چی تذکر میدم، فایده نداره، چون از اول سخت نگرفتم، بچه عادت کرده.

خودمو مقصر میدونم.

هی بهش میگم حیا و ...

قول میده ولی دو روز بعد همون آش و همون کاسه است

چه ربطی داره به سالم یا خراب بودن پدر؟ خواهر من تا سه سالگی دخترشو میداد شوهرش حمام کنه.وقتی خوا ...

گریه کرد که سه سالگی باباش حمومش کرده

بی خیال خواهر

یعنی دخترش سن کم هم براش اهمیت داشته کی کاراشو کرده و مثلا پاشو شسته

من به شوهرم مشکوک نیستم .کلاکارخوبی نیست .پدرمیتونه توکارای دیگه به خانم کمک کنه مثلالباس عوض کردن و ...

اخه پای دخترم سوخته بخاطر پوشک..شوهرمم اینطوری میکنه پاش خوب شه

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
گریه کرد که سه سالگی باباش حمومش کرده بی خیال خواهر یعنی دخترش سن کم هم براش اهمیت داشته کی کاراشو ...

گریه کرد که باباش اندام خصوصیشو دیده.

من اونو که دیدم اصلا اجازه ندادم همسرم حتی یکبار دخترمو لخت ببینه.

حالا شما طبق عقیده‌ی خودت بچه‌داری کن.🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷