2777
2789
عنوان

مامانم میگه درست نیست بچتو بدون پوشش پدرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3859 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بهتره آدمی که علمشو داره بگه. از پیج‌های اینستا که برا فرزندپروریه بپرسین. ولی در حد نگاه خودم دیگه نوزاده دیگه!!! پس مادرم پسرشو نبینه یه‌وقت!!!؟ توهین‌آمیز نیست این حرف؟ تا یک‌سالگی حداقل به‌نظرم اوکیه، بعد هم ممنوع نیست ولی بهتره که نباشه. ولی اینو میدونم که از ۴ به‌بعد قضیه کلا فرق میکنه! حتی در مورد پسر با مادرش!! باز میگم نظر من بود ولی بخش اخر که مربوط به بعد از ۴ و ۵ سال هست دیگه هر بچه‌ای با والد جنس خودش میتونه راحت باشه تا حدی، اینو میدونم که علمیه.

ما میگیم اینکه مدتی لخت لخت بچه رو میذاره تو خونه بده!!  کم‌کم‌حیای بچه میریزه

اون که بله

من ی پسر ۶ ساله دارم و ی دختر دوساله

جوری تربیتشون کردم ک جلوی هیچ کس شلوارشون عوض نمیکنن با اینکه هر دو شور ت دارن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اصلا این کارو نکن همیشه شوهرتو درگیر کن خودت داغون میشی بالاخره بچه اونم هست

تو موارد مثلا بیماری و ..بله 

اما موارد خصوصی هرگز 

ایشونم قبول نمیکنن 

حد و حدود خودشونو دارن و میفهمن شرایط و 

پسرم مشکلی نیست ولی دخترمو ترجیحم اینه شخصا کاراشو بکنم 

در کل همسرم گرفتارن. خرید لباسا و ..ایشونم عهده منه

اعتماد و اتکاش به من خیلیه 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان گرفتم 😅🤣

خدا رو شکر اگر نه درخواست تعلیق و اعدام میزدی   

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اوه اوه چه خشن    

خشنیمو ندیدی اگه شوهرش یا مادر شوهرش بیان ازشون مربا درست میکنم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بحث اعتماد نیست  پدر حرمت داره و نمیشه گفت مثلا فلانه  ولی من ترجیح میدم حریم خصوصی دختر ...

بله صد در صد حرفتون درسته 

ولی کاری بامن شد که به هیچ‌پدری اعتماد ندارم.

حتی وقتی باردار شدم‌دعا مبکردم بچم دختر نشه

لا اینکه سر هر مساله ای رو همسرم‌قسم میخورم