2777
2789
عنوان

مامانم میگه درست نیست بچتو بدون پوشش پدرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3861 بازدید | 87 پست

مامانت راست میگه نمیخوام بدبینت کنم اما بودن مردهایی بالمس بدن دختربچه ارضا شدن بهشون تجاوز کردن .شیطون وسوسه شون کرده و اینکه درسته بچه است ولی علم و هوشیاری کامل داره و روحش اذیت میشه پدرش میبینه تو الان پدرت اونجات رو میبینه ؟؟؟؟ تصور اینکه ببینه ادم اذیت میشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق بامادرته .یعنی چی بدون لباس زیروپوشک پیش باباش باشه؟خودت دستات مشکل داره که باباش پوشکش میکنه ؟من دوتادختردارم باباشون یباربدون لباس زیرندیدشون چه برسه پوشک کنه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
نوزاده اره هیچی پاش نیس

دیگه نوزاد ک طوری نیس باباش بیینه .مگه فقط وظیفه مادره ک خراب کاری بچه رو بشورع؟حالا باباشم گاهی اینکارو بکنه بنظرم هیچ اشکالی نداره .

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

عزیزم توی این دنیا اینقدر چیز های عجیب هست که بنظرم این کار رو نکن حتی اگه پدرش باشه!

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

کاری به هیچی ندارم زندگی به گوه نکش بدشم کراهت داره بدن دختر بچه کسی ببینه گلم اون بچه از کودکی بای ...

دختر و پسر نداره باید با حریم خصوصی آشنا بشن من از یه جایی به بلد تقریبا تمتم کارای پسرمو سپردم به باباش 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

درسته پدرش مرد سالمیه ولی تو تربیت جنسی بهتره از الان حریم خصوصی بچه حفظ بشه پدرش میفهمه بچشه ولی بچه نمیفهمه فرق پدر با بقیه چیه فکر میکنه چون پدر میبینه بقیه هم میتونن ببینن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من با حرف مامانت موافقم ولی به این دلیل ک بجه بفهمه اون نقطه خصوصی هست و اینکه هی پوشک باز میکنید الان بجه هست حرکت نداره

بعدا باز توخونه میخواد بچرخه 

حتی یک ساله بشه راه بره خودش بازش میکنه و..

پس بزار بسته باشه

یا بازش میکنی ی شلوار پاش کن ک بفهمه اون نقطه خصوصی