2777
2789
عنوان

دخالتای خونواده همسرم تو زندگیم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 34 پست
پس شما هم مثل منی💔 خیلی سخته درکت میکنم عزیزم  سعی کن خونه خانواده خودتم بری  منکه هر ...

بگردم الهی🥲الان بیشتر برو عزیزم 

با خونواده خودمم اختلاف داریم نمی تونیم بریم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم الهی🥲الان بیشتر برو عزیزم  با خونواده خودمم اختلاف داریم نمی تونیم بریم🙂

ای بابا 

انشاالله درست میشه عزیزم کم کم خانوادت خوب میشن بچشونو هیچ وقت نمیندازن کنار

من 22 سالمه عزیزم 

ولی تنها پیشنهادی که بهت میدونم بدم اینه افسرده نباش باهاشون بیرون برو، بخند، حرفی میزنن سعی کن تا حدودی نادیده بگیری، زیاد کار نکن که وظیفه ات بشه کار کردن در حد خودت

ولی نرو اتاق ساعت ها بشینی 

من چون افسردگی گرفته بودم ساعت ها تو اتاق تنها می‌نشستم تنهایی ولی شما اینکارو نکن برو حرف بزن بخند شادباش تا بگزره 

ای بابا  انشاالله درست میشه عزیزم کم کم خانوادت خوب میشن بچشونو هیچ وقت نمیندازن کنار من 22 س ...

منم همش تو اتاقم اصن دلم نمیخواد باهاشون رو در رو بشم خیلی دو رو و بد ذاتن حال ادمو بد میکنن ارامشمو بهم ریختن 

خوشبخت بشی 😍😍😍