2777
2789
عنوان

دخالتای خونواده همسرم تو زندگیم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 34 پست
همسر منم اینجوری بود اما باهاش دعوا نکن قشنگ حرف بزن باهاش بهش بگو برای چی خودشون میرن توی حیاط مشک ...

اخه من انتظار داشتم بهم اعتماد داشته باشه نه تا این حد که بگه اونا درست میگن ، همه چی به کنار این حرفش خیلی ناراحتم کرد 

آرع یمدت اونجاییم 

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته 

مثلا من خودم باردار بودم یه لباس ساده و بلند پوشیدم داشتم میرفتم خونه مامانم بعد مادرشوهرم برگشت گفت این چیه پوشیدی6حتما میگن براش لباس نمیخریم اینجوری میپوشه شوهرمم با من دعوا کرد چرا اینو پوشیدی 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من انتظار داشتم بهم اعتماد داشته باشه نه تا این حد که بگه اونا درست میگن ، همه چی به کنار این حر ...

چی بگم عزیزم زیاد باهاش دهن به دهن نکن فقط یه جایی خودش درست میشه 

ولی فقط خواهشا حرف خودتو مستقیم بزن و از خودت دفاع کن نه با دعوا بلکه با آرامش حرفتو بزن قشنگم

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته  مثلا من خودم باردار بودم یه لباس ساده و بلند پوشیدم داشتم میرفتم خ ...

کاش میشد از همشون دور باشیم تا شاید یکم ارامش داشته باشیم🥺

اگه تو حالت عادی بودیم میگفتم توجه نکن بهشون اما واقعا نمیشه ...

چی بگم عزیزم زیاد باهاش دهن به دهن نکن فقط یه جایی خودش درست میشه  ولی فقط خواهشا حرف خودتو مس ...

حرفمو میزنم اما نمی فهمه درکم نمیکنه ، سکوتم میکنم دعوا راه میندازه 

خیلی دلم میخواد جواب خونوادشو بدم اما اون لحظه انگار دهنم بسته میشه

کاش میشد از همشون دور باشیم تا شاید یکم ارامش داشته باشیم🥺 اگه تو حالت عادی بودیم میگفتم توجه نکن ...

می‌فهممت عزیزم 

منکه دو سال تو خوده خونشون بودم حتی طبقه جدا نداشتم فقط یه اتاق 6 متری 

خیلی سخته عزیزم 

انشاالله زودتر راحت میشی از اونجا 

حرفمو میزنم اما نمی فهمه درکم نمیکنه ، سکوتم میکنم دعوا راه میندازه  خیلی دلم میخواد جواب خونو ...

فقط میتونم بگم سکوت نکن حرفتو بزن،

برای همسر منکه سکوت جواب نمیداد اصلا بدتر می‌کرد اونو پر رو تر می‌کرد 

حرف درست از نظر خودتو بزن بگو قضیه چی بود و یا چرا اینکارو کردی با آرامش بگو 

یا اگه دیدی دعوا داره، اول سکوت کن بعد آروم آروم بهش یگو

خیلی سخته🥲منم تو ی اتاقم تو خونشون ... طبقه جدا ندارم 

پس شما هم مثل منی💔

خیلی سخته درکت میکنم عزیزم 

سعی کن خونه خانواده خودتم بری 

منکه هر یک ماه میرفتم یک شب شام 😓الان پشیمونم که چرا بیشتر نرفتم