2777
2789
عنوان

خدا با من بازیش گرفته

870 بازدید | 37 پست

باید دهم این ماه پری میشدم همیشه هم منظم بودم درست از سر دهم هم دلدرد و کمردردام شروع شد اما هنوز پریود نشدم دیروز هم رفتم آز دادم بتام زیر دو بود یعنی حامله هم نیستم

خوب چه مرگمه پس

اینقد گرمی و جوشونده خوردم همه صورتم جوش زده

با اینکه تستم منفی بوده همش توهم حاملگی رو کامل دارم 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چه ربطی به خدا داره عزیزم!!!🤔😞🙆

خوب هی میگم خداجون قربونت برم یا اینوری یا اونوری اعصابم خورد شد گوش نمیده

راستی برای تو صلوات فرستادم چون اومدی تو تاپیکم

حالا که مطمئنی باردار نیستی، آویشن رو هم امتحان کن. آویشن دم کن بخور. ان‌شاءاله تأثیر داره و خیالت راحت میشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خوب هی میگم خداجون قربونت برم یا اینوری یا اونوری اعصابم خورد شد گوش نمیده راستی برای تو صلوات فرست ...

ممنون عزیزم... اگه میخوای باردار شی همه چی رو بسپار دست خدا جوری قافل گیرت میکنه که خودت تعجب میکنی 

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
خوب بعضی وقتها دریود عقب میافته دیگه. البته چون من پریودهام نامرتبه این موضوع برام عادی .تا دوهفته ...

ساناز جان وقتی تاخیر داری دل درد و کمردردم داری؟

حالا که مطمئنی باردار نیستی، آویشن رو هم امتحان کن. آویشن دم کن بخور. ان‌شاءاله تأثیر داره و خیالت ر ...

مرسی حتما میخورم واسه تو هم صلوات میفرستم واسه آرزوهات

تاخیر پریود که یه چیز عادیه من فقط چند ماه اولی که پریود شدم پریودم منظم بود بقیش همه با تاخیر...یعنی یه بارم منظم نبود..‌الان دوازده سیزده ساله

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔