2777
2789
عنوان

خدا با من بازیش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 37 پست
گلم گرمی خوردن پریودو عقب میندازه دیگه. من هر وقت گرمی زیاد میخورم تا ده رو هم عقب میوفته

ای بابا آخه همه میگفتن گرمی بخور

برای تو هم صلوات فرستادم به آرزوهات برسی 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا آخه همه میگفتن گرمی بخور برای تو هم صلوات فرستادم به آرزوهات برسی 

عزیزم من تا حالا تو اطرافیانم یه نفر رو هم اینطوری ندیدم. همه چه اونایی که طبع گرم دارن چه اونایی که طبع سرد دارن با گرمی خوردن پریودشون عقب میوفته. شما چون میگی با گرمی خوردن  جوش زدی احتمال زیاد میدم که طبع بدن خودت گرم باشه حالا گرمی هم که خوردی دیگه صد در صد عقب میوفته

مرسی بابت صلواتت خیلی لازمش دارم بووووووس

عزیزم من تا حالا تو اطرافیانم یه نفر رو هم اینطوری ندیدم. همه چه اونایی که طبع گرم دارن چه اونایی که ...

خوب دیگه نمیخورم مامانم هی میگفت گرمی بخور آخه

خوب پس یه صلوات دیگه هم برای حاجتت فرستادم

خوب دیگه نمیخورم مامانم هی میگفت گرمی بخور آخه خوب پس یه صلوات دیگه هم برای حاجتت فرستادم

شما چون میگی الان درد هم داری پس ینی بدنت میخواد پریودو شروع کنه اما شما با خوردن گرمی داری جلوشو میگیری

خوب دیگه نمیخورم مامانم هی میگفت گرمی بخور آخه خوب پس یه صلوات دیگه هم برای حاجتت فرستادم

عزیزم گرمی رو باید بعد از این که پریودت شروع شد برای تقویت کمر و رحم  بخوری نه قبل از پریود  شما اگه همینجوری طبعت گرم هم هست تو خوردن گرمی زیاده روی نکن

شما چون میگی الان درد هم داری پس ینی بدنت میخواد پریودو شروع کنه اما شما با خوردن گرمی داری جلوشو می ...

از الان همش سردی میخورم طفلی بدن بدبختم