2777
2789
عنوان

طراحی دکوراسیون پذیرایی‌های کوچک

1327 بازدید | 9 پست

پذیرایی خانه‌های ایرانی غالباً مکانی برای دورهمی های خانوادگی و گذران عصر هنگام هایی صمیمی در کنار سایر اعضای خانواده است... 

همچنین در اغلب خانه‌ها تلویزیون اصلی خانه در پذیرایی قرار می‌گیرد و نقطه کانونی و مهم‌ترین مبلمان بخش نشیمن و پذیرایی محسوب می‌شود، چراکه کلیه مبلمان ها بسته به آن و در جهت آن چیدمان خواهند شد... 

اما سؤال بسیار مهم این است که؛

چگونه می‌توان یک پذیرایی بسیار جذاب با چیدمان دل‌نشین داشت؟
و تکنیک‌ها و ترفندهای دکوراسیونی برای بزرگ‌تر نشان دادن فضا چیست؟

با ما در وب سایت طراحی دکوراسیونی اتود همراه باشید...

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

اگه در مورد طراحی دکوراسیون خونه و ایده های چیدمان مطلب و عکسی دارید به اشتراک بزارید استفاده کنیم من به بحث دکوراسیون داخلی خیلی علاقه دارم

معمارم و به معماری علاقه دارم واسه همین بهترین زندگی رو برای خودم میسازم
اگه در مورد طراحی دکوراسیون خونه و ایده های چیدمان مطلب و عکسی دارید به اشتراک بزارید استفاده کنیم م ...

عزیز دل شما می تونید به وب سایت اتود مراجعه کنید و مطالب در مورد دکوراسیون رو مطالعه کنید؛ اما چشم، اینجا هم حتما به اشتراک میگذارم...

وب سایت اتود

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ما تازه خونه خریدیم حدود ۷۰ متره..می خواستم واسه چیدمان و خرید مبل و پرده و دکوری هال و پذیرایی که یکی هست راهنماییم کنید..می تونم عکس خونمو بذارم..

ممنون میشم...

کسی نیست؟

دخترم قشنگ ترینم  

سلام ما تازه خونه خریدیم حدود ۷۰ متره..می خواستم واسه چیدمان و خرید مبل و پرده و دکوری هال و پذیرایی ...

از این لینک می تونید سوالتون رو بپرسید عزیزدل

مشاوره دکوراسیون اتود

دیدم اینجا رو..خیلی مدرنه شوهرم اینطوری قبول نمی کنه...فقط عاشق اون مبلمان سبز و کوسن های رنگی شدم&n ...

چه جالب   

خب بفرمائید چه نوع مبلمانی مد نظرتون هست تا راهنمایی تون کنم ؟

خونه منم60 متره.البته زیر زمین..نور خونم کمه..همه وسایلمم کرم قهوه ایه...دلم میخواد با تغیرر چیزای کوچیک یکم خونمو شادتر کنم چون فعلا نمیتونم مبلمانمو عوض کنم ...بنظرتون چه رنگایی رو میشه با کرم قهوه ای ست کرد که شاد بشه

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
خونه منم60 متره.البته زیر زمین..نور خونم کمه..همه وسایلمم کرم قهوه ایه...دلم میخواد با تغیرر چیزای ک ...

مامان رادمهر عزیز سلام؛

اول اینکه باید یک سقف بودجه ای تعیین کنید که بدونم برای تغییر دکور تا چه حد دستتون بازه

اما علی الحساب یک سری کارها رو میتونید انجام بدید؛

چون کلیت مبلمان هاتون کرم قهوه ای هست، بهتر هست یک سری رنگ های بزرگ رو تلاش کنید تغییر بدید که خونه از حال و هوای کرم رنگ کمی دربیاد...

پیشنهاد اول؛

پرده اتون رو اگر امکانش رو دارید تغییر بدید، نیازی به هزینه های بسیار زیاد و پرده های گران قیمت نیست، یک زیر پرده سفید با پرده رویی حریر مانند و با رنگ های روشن میتونه کل حس و حال خونه رو تغییر بده

یک نکته اینه که ، رنگ های کرم قهوه ای خودشون خیلی حس سنگینی به خونه میدن و استفاده از یک پرده حریر و با رنگ روشن و ملایم، میتونه بار فضا رو کم کنه...

پیشنهاد دوم؛

تغییر دادن فرش های کف هست، تو این مورد هم منظورم این نیست که هزینه زیادی کنید، می تونید یک فرش فانتزی رنگارنگ که قیمت های کمی هم دارن توی بازار ، موقت جایگزین فرش کف خونه کنید. میتونه تاثیر بسیار زیادی داشته باشه...

پیشنهاد سوم ؛

اگر هر دو مورد بالا براتون کارایی نداره، باید از یک سری دکوری استفاده کنید. اما برای اینکه هارمونی خونه بهم نخوره الزاما باید یک سری ( و نه یک عدد ) دکوری رنگی به صورت ست استفاده بشه...

پیشنهاد چهارم ؛

یک گزینه نسبتا ارزان قیمت و عالی ، استفاده از گیاهان و گل و گلدان های طبیعی هست. در کنار این گلدون ها می تونید به عنوان دکور از چهارپایه ها و تاقچه های رنگی چوبی به عنوان پایه استفاده کنید که حال و هوای خونه رو شدیدا تغییر میدن...

پیشنهادات رنگی ؛

رنگ هایی که می تونید استفاده کنید که با حال و هوای کرم رنگ و نور کم خانه، بتونن یک روح تازه  به خونه بدن، چند تا ست هستند؛

یک ؛ ست صورتی 

ترکیبی از ارغوانی تیره ، صورتی کمرنگ و سفید

دو ؛ ست سبز 

یک تونالیته از رنگ های سبز در کنار یکی دو تا رنگ شاد مثل ابی و ارغوانی تیره و البته سفید حتما در کنارشون باشه

سه ؛ ست رنگی رنگی 

ترکیبی از صورتی روشن، نارنجی روشن، زرد ملایم، ابی روشن و سفید

امیدوارم این توضیحات براتون مفید بوده باشه عزیزدل...