2777
2789

حقوقش ۴ تومنه از ۸ تا ۱۴ هر روز پنج شنبه ها هم هست بنطرتون کمه ؟  البته من خودم هیچی بلد نیستم

فازت چیه وقتی هیچی بلد نیستی میخوای بری؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتونو قفل میکنید چون میترسید حرف حق بشنوید؟؟؟؟؟؟

میشه ثابت کنی من کجا تهدیتون کردم؟؟؟؟؟؟؟

دوباره که تهمت زدید!!!!!!!!!!!

میشه بگی از کی به درجه اجتهاد نائل شدید که تععین میکنید کدام گناه بالاتر کدام گناه پایین تره؟؟؟؟؟؟

فقط ثابت کن که حرف من تهدیه

یه تاپیک میزنم همه رو دعوت میکنم نظرسنجی میکنم ببینم آیا من شما رو تهدید کردم یا نه

دلم برات تنگ شده حسین

تاپیکاتونو قفل میکنید چون میترسید حرف حق بشنوید؟؟؟؟؟؟میشه ثابت کنی من کجا تهدیتون کردم؟؟؟؟؟؟؟دوباره ...

تاپیک رو قفل کردم که توهین مجدد نشنوم  اما شما چون دنبا ل   شر و دعوا هستی    یجوری یه راهی پیدا کردید  که دوباره بیایید تهدید   توهین بکنید   خدا  عاقبتت بخیر کنه  چجوری مبخوای با این زندگیسر کنی

من واقعا موندم بابت حرف نزده چرا باید اینقدر از جانب شما توهین بشم اما شما بابت حرف غلط شده نقل شده مسئول بودید  که من استباهتون بهتون گوشزد کردم که  به جای اینکه اشتباه رو درست کنید     دنبال معرکه گیری در نی نی سایتید    که  یار جمع کنید اثبات بشه  من  بد ام شما خوبید