2777
2789

من خیلی دوست دارم یه آدم موفق و مشهور باشم می‌دونم که خیلی سختی داره اما خیلی دوست دارم نمیتونم بازیگر بشم و خواننده شما نمی‌دونید چی میشه کرد؟

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاگرا کار خاصی انجام نمیدن من می‌خوام هدف داشته باشم و دنبال اون هدفم موفق بشم نمی‌خوام تو خونه چرت بزنم و همزمان مشهور و پولدار بشم می‌خوام براش زحمت بکشم

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

خانوادم نمی‌ذارم برم هنرستان و میگن حتما باید بری دبیرستان

و از این نظر هم تحت فشارم

بلاگرا کار خاصی انجام نمیدن من می‌خوام هدف داشته باشم و دنبال اون هدفم موفق بشم نمی‌خوام تو خونه چرت ...

ورزشکار حرفه ایی

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
خانوادم نمی‌ذارم برم هنرستان و میگن حتما باید بری دبیرستان و از این نظر هم تحت فشارم

امروز یه دختر خانومی دیدم رشته طراحی دوخت . منم هنرستان درس خوندم . درسته کار هنری حس خوبی داره اما برای یادگیریه هنر کلی کلاس هست و جداگانه میتونی شرکت کنی . اگر الا قرار بود انتخاب کنم قطعا رشته انسانی انتخاب میکردم . چون هنر به کارم نیومد

میلی که شما ازش حرف می‌زنید اسمش میل به در مرکز توجه بودنه...

خیلی‌ها نه توفیق خاصی دارند نه هنر خاصی و دارنش و اصلا برای داشتنش لازمه تا حدی اخلاق و ارزش‌هایی قربانی بشن!

خانوادم مجبورم میکنن برم رشته انسانی میگن یا وکیل شو یا معلم تا حالا چند باری هم بحثمون شده اما میگن یا میری انسانی یا درس بی درس