2777
2789

من الان هیچ یه سال نیست ازدواج کردم قبلشم با شوهرم چهار سال دوست بودم اما این اخلاقاشو نشون نمیداد الان چون تو به عروسی شوهرم رفته بود غیب شده بود و مجلس مختلط بود و دنبال شوهرم میگشتم وقتیم پیداش شد میگفت میرم با دخترا عکس بگیرم قیافم ناراحت شد نه دعوا کردم نه چیزی اونو کردن علم و شش ماهه نیست شده منم نفقه و مهریمو‌گذاشتم احرا شوهرم 

دهن بین

بی اراده در تصمیم گیری

مامانی

و خیلی سادست 

بنظرتون درست میشه چیکارش کنم برام مثل یه خوابه سر اینچیزا بخوام طلاق بگیرم ریش سفیدم فرستادم بدتر فکر کردن چه خبره هر دومون تک فرزندیم ببیت و هفت سالمونه من مادرمو نه سالم بود از دست دادم از وقتی ازدواج کردم مادر شوهرم یه دیقم نزاشته تنها بمونیم همشم بی مادریمو زده تو سرم انگار دنبال بهونه بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهره کوچیکه منم تازه نامزد کرده ..بشدت بچه ننه زنش اگه دست مادرشوهرشو نگیره تو جمع لوس نکنه مادرشوهررو گوش به فرمان مادرش نباشه دعوا راه میندازه شدیدا ..حواسش نباشه مادرش حرف میزنه برادرشوهره دعوا راه میندازه چرا مامانم حرف میزنه گوش نمیدی چهار دنگ حواست😂😐گفتم این دختر خرو ببین حالا نامزدین وای بحال اینکه عقد کنین چشاشو رو واقعیت بسته مثله مسخ شده هاست احتمالا مادرشوهره حسابی دهنشو بسته.تنها مردی که درست نمیشه اخلاقش درجه اول همین بچه ننه هان تا لحظه مرگ

گفتنش راحته دلم یجوری بیقراره بهش تکیه داده بودم یاد لحظه های زندگیمون میوفتم میگم چجوری میتونه ازشو ...

اخه این مرد هنوز بزرگ نشده و مسولیت نداره در قبال زنش وقت ازدواجش نیست وقتی اینجوری ترکت میکنه پس فردا تقی به توقی ول میکنه میره تازه تصور ‌کن بچه داشته باشی

برادرشوهره کوچیکه منم تازه نامزد کرده ..بشدت بچه ننه زنش اگه دست مادرشوهرشو نگیره تو جمع لوس نکنه ما ...

بابا همچین ابرو ابرو میکنن انگار چیکار کردم دنبال شوهرم گشتم عوض اینکه عصبی شم بگم اخه بیشعور کی زنشو ول میکنه میره اومدیم حرف از زن دوم میزنی تازم فهمیدم باباش بهاطر اختلاس دو سال زندان بوده 

اخه این مرد هنوز بزرگ نشده و مسولیت نداره در قبال زنش وقت ازدواجش نیست وقتی اینجوری ترکت میکنه پس فر ...

اینقدر غصه میخورما انگار چیکار کردم داد زدم دعوا کردم مست کردم ابروشونو بردم چیکار کردم قیافم ناراحت بوده ابروشون رفته تازم فهمیدم باباش بخاطر اختلاس دو سال رفته زندان با من دم از ابرو میزنن

بابا همچین ابرو ابرو میکنن انگار چیکار کردم دنبال شوهرم گشتم عوض اینکه عصبی شم بگم اخه بیشعور کی زنش ...

جدا شو مثله جاری من نباش ..تازه خواخرشم اومده میخواد بده به یکی از فامیلای شوهرم که زندان بوده همه خلافارو کرده زک و بچه داشته ..دختری که هنوز ازدواجم نکرده ..دختر باید خر باشه که آینده خودشو بخواد خراب کنه برای یه شوهر..خلاصه خر نباش توام به عنوان خواهر بزرگتر دارم میگم آینده الکی نیستا 

مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتی فک نمیکنی شوهرت ب طلاق فکر کنه؟ من معتقدم این آدم هیچ وقت سرش به س ...

چیکار میتونستم بکنم شش ماه صبر کردم چند تا ریش سفید فرستادم خودم زنگ زدم طلاهامم دزدیدن بعدش هنه جا پخش کردن طلاق گرفتم منم بعد عید رفتم گذاشتم احرا. دیدم سه تا ماشینشو اذر ماه کرده به اسم مامانش بیست و پنج تا حساب داشته تو کلش دو تومن پول گذاشته مونده یه زمین داشت اونو توقیف کردن رفته گفته واگذار کردم فردام دادگاه نفقمه