zardalo_1368 مدیر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1161 عنوان چرا وقتی یکی بیاد بگه اهوازیا کمک هیچکی نمیاد واقعا چرا😕😕 | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 64 پست اینهمه اهوازی عضو هستین خب چرا یکی راهنمایی میخواد کمک نمیکنیدهرکی هست بیاد بهم کمک کنهمیخوام برای دخترم لباس بیرونی بخرم اگه جایی رو میشناسید لباسهای شیک و تک داره بگید لطفا 😢😢 دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ... 1396/03/12 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تینا۴ عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 327 عزیزم من مشکلی با پولش ندارم فقط خیلی مشکل پسندم رفتم تمام زیتون رو زیر و رو کردم خوشم نیومد 😩 زیتون که اصلا مناسب خرید نیست عزیزم... من هیچوقت زیتون خرید نمیکنمفقط کیانپارس و نادری و خیابون امام اگه قیمتش مهم نیست فقط کیانپارس! تازه اگه اونجام چیزی گیرت بیاد خداروشکر کنکلا به نسبت شهرهای دیگه اهواز برا خرید خوب نیست برو تهران 😂 خدا جونم♡ خودت مواظبش باش♡
zardalo_1368 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1161 زیتون که اصلا مناسب خرید نیست عزیزم... من هیچوقت زیتون خرید نمیکنم فقط کیانپارس و نادری و خیابون ام ... من مشکل دارم کلا استراحت مطلقم نمیتونم برم سفر میشه بگی کجای کیانپارس برای خرید خوبه ممنون عزیزم 🌼 دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
تینا۴ عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 327 اگه واسه نوزاد و تا یکسال میخوای بارانه خیلی عالیه تمام اجناسش ضد حساسیت و نخ و پنبه اینبش خیابان ۸ شرقی کیانپارس خدا جونم♡ خودت مواظبش باش♡
تینا۴ عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 327 ببین عزیزم کلا بگرد تو کیانپارس اهواز اونجوری نیست که یه پاساژ بزرگ بالای شهر باشه و بهترینهارو واسه بچه ازش خرید کنی... هر گالری تو کیانپارس دیدی یه سر بزن ان شاالله پیدا میکنی خدا جونم♡ خودت مواظبش باش♡