2777
2789
عنوان

چرا وقتی یکی بیاد بگه اهوازیا کمک هیچکی نمیاد واقعا چرا😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 64 پست

شرمنده عزیزم من اطلاعی ندارم وگرنه کمکت میکردم 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
ممنونم عزیزم فردا حتما میرم میبینم  من خودم همیشه از کارگهی یا پاساژ سینا خرید میکنم اما الان ...

من اصلا هیچ کدوم از اینا رو نمیشناسم خخخ

از زنعمومم پرسیدم، اونم لباس دختراش شیک و قشنگه، یبار باشون رفتم خرید، یه مغازه بود تو زیتون خیلی قشنگ بودن، ازونجا خرید میکرد.

حالا زنعمومم جواب داد بهت میگم...

وااای حس کردم تو اهوازم اینهمه اهوازی دورم دیدم، لهجم برگشت اصلا  

من مرده ی اهوازم، وقتی میام اهواز جز عمرم حساب نمیشه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا هیچ کدوم از اینا رو نمیشناسم خخخ از زنعمومم پرسیدم، اونم لباس دختراش شیک و قشنگه، یبار باشو ...

😁😁

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
کجاست؟ قیمتاش مناسبه؟

خ جعفری بین شریعتی و خاقانی 

زردآلو جون من بچه ندارم ولی بهم ثابت شده نادری و کارون اصلا جنس جالب و خاص نمیارن خواهر فقط کیانپا ...

من یه کاپشن کیانپارس قیمت کردم گفت ۸۰ همون کاپشن همون مارک از دست فروشا گرفتم ۴۰

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
زردآلو جون من بچه ندارم ولی بهم ثابت شده نادری و کارون اصلا جنس جالب و خاص نمیارن خواهر فقط کیانپا ...

عزیزم من مشکلی با پولش ندارم فقط خیلی مشکل پسندم رفتم تمام زیتون رو زیر و رو کردم خوشم نیومد 😩

کجاست؟ قیمتاش مناسبه؟

کلا دور ورش چندتا فروشگاه هست همشون رو ببین جنسای عالی و قیمت خیلی مناسبی دارن