2777
2789
عنوان

خواهشا انقدرتاپیک نزنید

506 بازدید | 47 پست

میتونید بعضی تاپیکارو بعدا بزنید  نگید خودت چرا زدی من زدم که بگم این کارو نکید الان خیلی از کاربرا دارن تلاش میکنن همه یکیشون بعد بعضیاتون ناراضی هستید ازاین وضعیت  ولی وقتی ما می‌بینیم که یکی وسط تاپیک دیگه میادالتماس که تاپیکو گزارش بزنید دلمون میخواد. کمکش کنیم یه کاری جز گزارش زدن هرکسی حق داره تاپیکی که میخواد پاک کنه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

همه جمع شین ی جا رو پربازدید کنین پراکنده نزنین تاپیک ک ب هیجا نمیرسه 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان عزیز

خواهشا همه ی کساییکه معترضن جا جمع شین 

و پربازدید کنین 

پربازدید آخر رو حذف کردن 

طبق کدوم قانون‌ چرا ما اگه آبرومون میون باشه پاک نمیکمن

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
چرا چیشده مگه

وصعیت سایتو دیدی ؟ هیچکس نمیتونه تاپیکی که میخواد پاک کنه سرعت سایت اومده پایین و ارور میده بعصی روزا نمیدونم کسی نمیتونه نام کاربری ویرایش کنه

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

حسنی به مکتب نمی‌رفت وقتی می‌رفت جمعه می‌رفت

شما ها هم همینطورید 

بابا الان وقت اعتراض نیس الان فقط با هم متحد شید سر ی ساعت خاص تاپیک بزنید همگی م اعتراض کنید 

حالا چرا میگم الان وقتش نیس ؟ چون شما هر چقدر هم خانم تهرانی رو تگ کنید الان نمیان و نمیبینن

باید وقتی که روی سایت آنلاینن تگ شون کنید و تاپیک بزنید و نی نی یار پنج گفتند خانم تهرانی صبح روزای شنبه ، یکشنبه ، دوشنبه ، سه شنبه و چهارشنبه روی سایته و آنلاینه

پس الان همتون هماهنگ شید فردا صبح سر ی ساعت مشخص همگی تاپیک اعتراض بزنید...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

...

....

....

....

....

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚 توجه توجه🚫 ما با عضو شدن ...

بذار هرکسی ازاین متن داره بذاره خواهشا