2777
2789
عنوان

خواهشا انقدرتاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن...

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

حسنی به مکتب نمی‌رفت وقتی می‌رفت جمعه می‌رفت شما ها هم همینطورید  بابا الان وقت اعتراض نیس ...

اشکال نداره فردا ک بیاد سایت ببینه بازدید کمه

برگاش میریزه

شنبه میشه فردا

🕷🖤

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن........

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

چرا تاپیکارو پاک نمکنن

نمیدونم  من کلا نمیخوام تاپیکم پاک شه ولی بقیه چرا میترسن شناسایی شن که اینطوری

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

توجه توجه🚫

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن.................

@مونا_تهرانی  

@مونا_تهرانی  

@مونا_تهرانی

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

خواهشاً رسیدگی کنید 

تیم وضعیت جالب نیست

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اسی این پیامو با اجازت محض اطلاع دوستان گذاشتم💚 توجه توجه🚫 ما با عضو شدن ...

فقط این موارد که گفتید  نیست .‌‌‌..‌

این قابلیت ها هم به تازگی از سایت حذف شدند 👇🏻

1) رنگی کردن متن 

2) لینک گذاشتن 

ویرایش پیام هم فکر کنم دیگه ویرایش نمیشه کرد 

البته لینک گذاشتن تا حدودی میشه درک کرد چرا حذف کردن 

.‌‌‌‌‌‌‌...‌اما موارد دیگه !!!!!!

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
نمیدونم  من کلا نمیخوام تاپیکم پاک شه ولی بقیه چرا میترسن شناسایی شن که اینطوری

من یه تاپیک دارم چن وقته میگم پاک کنید پاک نمکنن 

همش میگن فلان کارو بکن پاک میشه 

منم بلد نیستم