2777
2789
عنوان

خواهشا انقدرتاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبمیمیویوی 

یکیکی 

زمیمیم

یمیمیم

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دوستان عزیز خواهشا همه ی کساییکه معترضن جا جمع شین  و پربازدید کنین  پربازدید آخر رو حذ ...

سیاست تهرانیو ببین دیده ابروش داره میره تاپیکو ترکونده  

وگرنه سالهاست نی نی سایت هس و اینا میتونن امکان حذف تاپیکو بزارن ولی ب خاطر منافع شخصیش این کارو نمیکنه از زندگی مردم برا درامد زایی خودش استفاده میکنه تهشم میگه خب تاپیک خصوصی نزنید کدوم سایته یا پلتفرم و اپی وجود داره ک امکان پاک کردن پست نباشه هیچ سایتی این شکلی نیس ولی مدیر این سایت یه خودحواه ب تمام معناس 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

پینینس 

یممسمس 

یمینمیمی 

یکیمیمز

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

جدیدا نمیشه ویرایش کنی متنو  هی میزنه شما مجوز درج لینک ندارید.   کامنتی که نمیدونم بیشتر ۲دقیقه بمونه نمیشه پاک کرد 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

پینینس  یممسمس  یمینمیمی  ...

حداقل بنویسید اعتراض 😁😅...‌‌‌

اعتراض 

اعتراض 

اعتراض 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

همین تاپیکای جنجالی خانوادگی مادرشوهر و خواهر شوهر  رو سرنوشت کاربرا اگ نباشن اصلا سایت نمیاد اول صفحه گوگل در نتیجه بازدیدکننده ها و مخاطبینم کم میشن تهرانی با خودش میگ خببب من ک سایتم پربازدیده ب لطف بی ابرو شدن ملت پس بزار راااحت پولمو دربیارم دیگ ولی اینو بدون خانوم تهرانی تحصیل کرده این پولا خوردن نداره ما همگگیی ناراضی هستیم

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏