2777
2789
عنوان

خانم مونا تهرانی قرار بود

599 بازدید | 48 پست

اوضاع سایت بهتر شه بدتر داغون شده چن روزه که کلا error میده سایت ، و نمیشه راحت وارد و خارج شد از اون طرفم کلا نمیشه پیام و ویرایش کرد ، این سایت به خاطر تعامل ادما با هم ساخته شده تا با هم مشکلاتمون و حل کنیم نه اینکه حتی برای اومدن به اینجا هم کلی اعصاب خردی بکشیم 

حذف تاپیک چرا باید برعهده خود ما نباشه؟  

چرا نی نی یار ها رو وقتی تگ می کنیم بعضیاشون اصلا به سوالات ما جواب نمیدن؟

چرا اصلا قانون تعلیقی جدید بوجود اومده؟ 

اگه هدف حفظ ابرو و زندگیه شخصیه دیگرانه پس باید حذف تاپیک بر عهده خود شخص باشه و تعلیقی به حالت قبل در بیاد ، الان یکی شناسایی شه باید تا صد سال لینک بفرسته واسه نی نی یار تاپاک کنه یه روزی؟ اونم معلوم نیس کی خوشش بیاد کی خوشش نیاد ، تا اون موقع که حیثیت طرف به باد فنا میره .

اگر سایت الان معروف شده به خاطر امکاناتی بوده که در گذشته فراهم کرده و  شرایط خوبی بوده که برای کاربرا ساختید با این شرایط کاربرا یکی یکی لغو کاربری می کنن و سایت منحل میشه

@مونا_تهرانی  

لطفا رسیدگی کنید

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نینی یارها چرا نیستن اصلا؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز خانم مونا تهران تو سایت نیست

پس چرا تاپیک اعتراضی رو ترکوندن 

تاپیک اول بودش

هستن برا چیزی ک باید رسیدگی نمیکنن‌...

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من