2777
2789
عنوان

شوهرم نفسمو برید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نمیشه ازبس غد و لجباز و مغرور بار اومده

اون تاپیکتم دیدم ولی چیزی برات ننوشتم .

ولش کن بابا .مردا همینن .یکم بهشون برسی و بالاپر بدی بهشون سرشون گیج میره .

من باشم قاطی میکنم براش ،میگم مسافرتمو بهم زدی یه چیزی ام طلبکاری ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من یه حس بد بهش دارم نمیتونم بهش تکیه کنم دیگ به راحتی ۴روز انگار من خونه نیستم یا انگار من مردم... ...

نه عزیزم فکر می‌کنی... از دستش ناراحتی فکر‌میکنی براش منم نیستی امشب بشین جدی صحبت کن باهاش حتی اگه نخواست گوش بده تو حرفات بزن بهش 

محلش نده .توبیخود وبیجهت درک میکنی.اینجورهمسرارو باید بارفتنت بچزونی نه اینکه دمنوش درس کمی.میرفتی مسافرتت.

کلا مردا ب این نتیجه رسیدم ک ماهی یکی دوبار پریود مغزی میشن.تواون دوران محلش نده و کارخودت پیش ببر

.اونروز همسرم توتولد پسرمون نه شادی نه خنده.انگارماتم ننه اش بود.لال شده بود.گفتم چرا خوشحال نیسی.حالا خداروشکر مهمون نداشتیم و خودمون بودیم.گفت نه خوشحالم.انگارکه من حالیم نیس.الکی الکی خوشحالی کرد و کیک خوردیم و عکس گرفتم.یدونه ازمن و پسرم عکس دوتایی نگرفت.منم سلفی گرفتم.فرداشم کلا لال بود.هرچی حرف زدم جواب نداد.منم بعدازظهربهش زنگ زدم.رک و بی پرده گفتم بیااماده شو بریم بیرون.گفت باشه.بیرون ک رفتیم زبونش بازشد.مسخره ها.کلا مردا مسخره ان.محل نده .تمام.همسرمنم انتظارداشت چون خودش لال شده منم بشینم خونه ۲۴ ساعت.گفتم توبمیری.حالا ببین.زیاد دوروبرش نباش اینطورشدنی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
نمیتونم همیشه من دارم غرورمو‌ میزارم زیر پا واقعا دیگ توان ندارم

ببین عزیز دل این کار تو فقط واسه آروم کردن خودته ببین الان حالت اصلا خوب نیست !!اینطوری ادامه بدی خیلی بدتر اذیت میشی خیلیییییی بدتر پس حداقل به خاطر خودت به خاطر زندگیت اینبارم مثل همیشه بزرگی کن 

همین کارو دارم میکنم ولی خیلی سخته واقعا حوصلم تو خونه سر رفته 🥺🥺🥺

ممکنه چون خودتون تصمیم به کنسلی گرفتید و حرفشو مثلا گوش مدادی قیافه گرفته باشه

اما کارش منطقی نیست سفر با مریضی به چه درد میخوره

محلش نده .توبیخود وبیجهت درک میکنی.اینجورهمسرارو باید بارفتنت بچزونی نه اینکه دمنوش درس کمی.میرفتی م ...

من برای ادامه زندگی انگیزه ندارم خیلی ازش بدم اومده یه طوری رفتار می‌کنه ک انگار هیچ چیزی بینمون نیس الآنم صدای نماز خواندنش داره میاد خدایی این نماز درسته؟