2777
2789
عنوان

شوهرم نفسمو برید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 58 پست
من برای ادامه زندگی انگیزه ندارم خیلی ازش بدم اومده یه طوری رفتار می‌کنه ک انگار هیچ چیزی بینمون نیس ...

انگارغیرازمسافرت حرفهای دیگه تی هم هس که سرشون بازنشده و بهش نگفتی؟!نکنه درونگراس؟

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگارغیرازمسافرت حرفهای دیگه تی هم هس که سرشون بازنشده و بهش نگفتی؟!نکنه درونگراس؟

کلا وقتی ناراحتم یا خانوادش چیزی میگن ک ناراحت میشم وقتی با درددل طور بهش میگم عمیقأ نیاز دارم درک بشم حمایت بشم اما دریغ می‌کنه حتی اگر حق هم بامن باشه اصلا حاضر نیس بگه بگه آره عزیزم تو حق داری تو بزرگتری کن.

همسرمنم این طور.چنسال ازدواج کردی؟خودت چطور؟

۸سال 

۶سال ک خونه خودمون هستیم بچه نداریم خیلی میترسم از بچه دار شدن مطمئنم یه روزی بچه دار شم با منو حتی بچش هم همین کار رو میکنه

همسرمنم این طور.چنسال ازدواج کردی؟خودت چطور؟

من بشدت گرم و صمیمیت ام.

با دیدن یه گل وسط جوب آب هم ذوق میکنم 

اهل حسای خوبم مثبت گرام و زندگی سالم دوست دارم 

همیشه طرف فعال و اکتیو رابطه زناشویی منم اون براش مهم نیس از آخرین رابطمون هم ۳هفته میگذره ۲فروردین بود 

زندگیم کاملا رو هواس

کلا وقتی ناراحتم یا خانوادش چیزی میگن ک ناراحت میشم وقتی با درددل طور بهش میگم عمیقأ نیاز دارم درک ب ...

چنتا ازتاپیکات خوندم.وقتی میری جمع خانوادگیشون حرف نزن.درحد خلاصه حرف بزن.زیاد صمیمی نش.وقتی خودت مرزی مشخص کنی تو رابطتت نمیتونن حرفی ک ناراحتت میکنه روب زبون بیارن.تو حرفات بگو و خودت خالی کن.قرارنیس که همیشه ب زبون بیاره.که حق باتو.اگه سنش بالاس و شخصیت پخته ای داره خودش خوب وبد مسلما تشخیص میده.همسرمنم خیلی وقتا منو تایید نمیکنه تو روم.ولی گهگاه شاید هر  سه چهار ماه یبار براش درد دل مفصل میکنم طوری ک بعد خوابیدن پسرکوچیکم شاید باورت نشه درد دلام تا صبح ساعت ۵ هم طول میکشه.هرازگاهی اینطوری مفصل درددل میکنم و بدی وخوبی و هرچی که هس رو میگم.اونوقت میشنوم حرفاش ک میگه اره توصبوری توحق داری.خواهرم چی گفت مادرم چی گفت.زیاد بهش گیرنمیدم.زیاد دوروبرش نمیرم.توهرموردی.غرورخاص خودم دارم.حتی تورابطه.زیاد خودم مشتاق نشون نمیدم بهش ولی کل حواسم بهش هس.مثلا روزاییکه خونس اگه کم محلی کنه بهش چایی نمیدم.یاغذای ساده و بی دردسرمیپزم.روزاییکه محبت داره منم مث خودش ...ببین چطوره مث خودش باش‌.الانم یه نوشیدنی چیزی دم کن بشین کنارش.لازم نیس حتما حرفی زده بشه.خودش یخاش بازمیشه.تو کارخودت بکن.اگه تقصیری نداری دنبال دلیل ازطرف اون باش...شاید ذهنش مشغول حرفی یاچیزیه که بقیه بهش گفتن.درکل مشغول خودت باش 

۸سال  ۶سال ک خونه خودمون هستیم بچه نداریم خیلی میترسم از بچه دار شدن مطمئنم یه روزی بچه دار شم ...

ازهیچی نترس.ببخشید سوال خصوصی میپرسم.اقدام کردین!؟

من بشدت گرم و صمیمیت ام. با دیدن یه گل وسط جوب آب هم ذوق میکنم  اهل حسای خوبم مثبت گرام و زند ...

نه عزیزم.سعی کن بهش توجه کنی اگه اینطوره.چرازندگیت روهواباشه!؟منم مث تو بایه شکوفه توفصل بهار ذوق میکنم.کلا  نه درونگرام نه برونگرا.هرجا ب صلاحم درونگرام.کلا محتاطم.اگه خیلی وقت باهاش حرف نزدی باملایمت بدون غرزدن بدون ایرادگرفتن نکات مثبتشم بگو نکات منفیشم بگو ازخودتم بگو که واسه زندگی چیکارامیکنی که جوزندگیتون شادباشه ویکنواخت نشه.گاهی اگه فرصت داره توبگو پاشوبریم بیرون.اگه چیزی لازمته و نمیخره خودش یا حتی خرجی،خودت رک بگو.مردا عاشق اینن که رک بهشون حرفی روبزنی.غیرمستقیم و باطعنه حرف نزن.اگه مشکل مالی داره درکش کن اگه انسان سالمیه.درکل مراقب زندگیت باش و بفکر بچه باشین تا شوروشوق و انگیزتون هزاربرابر بشه...