سلام.همسایه دیوار ب دیوارمون یه پسر بچه هشت ساله دارن خیلی براش جوجه رنگی و پرنده و اینا میخرن..دیروز دیدم یه چی وسط حیاط افتاده فک کردم پلاستیکه حتما باد آورده رفتم جلو دیدم جوجه رنگی له شده😭خون از نوکش اومده بیرون محتویاتش هم از پشت زده بیرون دو روزه از دیدن این صحنه دارم گلاب ب روتون بالا میارم وافسرده شدم. از دیروز تا حالا تو حیاط نرفتم زنگ زدم ب همسرم اومد برش داشت.پسر همسایه مون را دیدم بهش گفتم مال تو بود جوجه؟گفت اره حواسم نبود انداختمش بالا پر زد دیگه نتونستم برش دارم گفتم چرا نیومدی درخونه ما بگی افتاده؟گفت یادم رفت..از دیروز تا حالا غصه م شده میگم نکنه من کشتمش با ماشین از روش رد شدم😭اخه اگر از ارتفاع افتاده باشه ک خون از نوکش نمیاد درسته؟؟خانواده م میگن نه حتما خودش مُرده افتاده میگم نه اگر افتاده بود محتویاتش بیرون نمیزد..اخه میخاستم ماشین رو دربیارم حس کردم رفت رو یه چیز فک کردم طبق معمول شیلنگ آب مونه..میگم نکنه همون جوجه هه بوده😢
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کار بدیه جوجه های طفلیو میگیرن میدن دست بچه ها،اسباب بازی ک نیس.بدبخت از ارتفاع پرت شده اینجور شده
بهش فکر نکن
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
جوجه بیچاره انقد نرمه ک فک نمیکنم با ماشین از روش رد بشی اصن حسش کنی ، بعد هم من احتمال میدم این افتاده باشه بعد زخمی شده باشه شماهم از روش رد شدی و کامل مرده محتویاتشم ریخته بیرون.....
منم چند سال پیش جوجمو کلاغ تیکه تیکه کرد صحنش از جلو چشمم نمیره
مراسم مرحوم جوجه رنگی ساعت 8 الی 2 ظهر روز شنبه 25فروردین در ایالات متحده تگزاس برگزار میگردد عزیزانی که قصد حضور دارند برای آدرس دقیق به بنده پیام دهند ممنون که در غم ما شریک میشوید🙏
همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست.
وااای حال منم بد کردی کار بدیه جوجه های طفلیو میگیرن میدن دست بچه ها،اسباب بازی ک نیس.بدبخت از ارتف ...
شرمنده...گفتم اینجا بگم واقعیت را بفهم گفتم شاید خانواده ام الکی میخان بگن مقصر نبودم ک من فراموش کنم..بخدا از دیروز لرزش دست گرفتم..من اصلا خودم برا بچه هام جوجه پرنده خرگوش لاکپشت و حتی ماهی عید هم نمیخرم.