من قیافم همه چیم معمولیه ولی خیلی وقتا پیش اومده مثلا تو خیابون ی زن ب چشمم قشنگ اومده گفتم چ خوشگله خیلی جدی میگه تو ک بهتری بدون مسخره بازی میگه ها یا مثلا مهمونی جایی باشیم بعد ک برگردیم یهو میگه دیدی چقد از بقیه قشنگتری حالا من ی ادم خییییییلی معمولی مرتبه ظاهرم ولی حتی اهل ارایشم نیستم عجیبه برام چرا دوسم داره و عجیب تر از اون اینه ک با این مدت زیادی خونه مجردی داشته ولی مطمئنم هیچوقت با کسی نبوده ک بماند حتی ی نگاه بد هم ب نامحرم نداشته بعضی وقتا میگم چطور مردیه ک اینجوریه من یکاری کردم ک خیلی بهش بد کردم با وجود اینکه میدونم خیییییلی غیرتیه خیلی حساسه بخشیدم میگه نمیخوام از دستت بدم در صورتی ک اگه من جای اون بودم اولین کار ب خونوادش میگفتم البته این فقط ویژگی ذاتیش هست ک خوبه ولی اخلاق نداره ☹️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
ولی اینو نگو دیگه ادم گاهی چشم خودش برای زندگیشم شور میشه صدقه بده و وان یکاد بخون و همیشه شکرگزار باش
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️