2777
2789

لطفا اکه تجربه دارید نظر بدید کسایی که تالاسمی مینور دارن باید تا آخر بارداری فولیک اسید بخورن؟برا جنین ضرر نداره؟

من مینور نبودم اما از قبل بارداری تا آخر خوردم،نه بچه سالمه

خدارو شکر،پزشکا هم درست راهنمایی نمیکنن واقعا موندم باید ادامه بدم یا قطع کنم پزشکم‌میگفت ادامه بده تا اخر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانومیشما تا آخر بارداری فولیک اسید مصرف کردین؟ دوز ۵ ؟ اهن هم مصرف میکردین؟ منم تالاسمی مینورم

سلام عزیزم خیر سه ماهه اول و دوز ۱ مصرف کردم بعدش اهن که دوز پایینی فولیک هم داشت

سلام عزیزم خیر سه ماهه اول و دوز ۱ مصرف کردم بعدش اهن که دوز پایینی فولیک هم داشت

سلام گلم. ممنونم از پاسختون 

من ۳ ماه اول دوز ۵ مصرف کردم و الان دیگه مصرف نمیکنم و الان  فقط همون اهن 

سلام گلم. ممنونم از پاسختون من ۳ ماه اول دوز ۵ مصرف کردم و الان دیگه مصرف نمیکنم و الان فقط همون اه ...

پزشک من اصرار داشت حتما باید مصرف کنم ولی زیر بار نرفتم چون حاملگی اول دوز ۵ خوردم تا اخر بارداری الان پسرم خیلی ماشالله شیطونه 

پزشکتون اصرار بر مصرف فولیک اسید ۵ تا آخر بارداری داره؟

بله دوزش براش مهم نبود فقط میگفت باید نصرف کنی چون بشدت کم خون شدم و حتی دچار فقر شدید اهن هم شدم ولی تهش ترسیدم از بیش فعالی 

بله عزیزم واقعا از دیگران هم شنیدم و هم دیدم دچار بیش فعالی میشه میشه عزیزم بگید علایم بچتون چیه؟

دختر من تا قبل از کلاس اول هیچ هیچ مشکلی نداشت هیچ علامتی نداشت یعنی به جرات میتونم بگم بهترین نمونه یک بچه بود .

کلاس اول توی کلاس راه می‌رفت نمی‌شناسد سر جاش زیاد .

کلاس دوم همینطور تا اسفند ک کرونا اومد و همه چی مجازی شد دیگه تشخیصش سخت شد چون اصلا بچه فضول و پرخاشگری نبود فقط عدم تمرکز داشت و راه می‌رفت سر کلاس .

کلاس چهارم خوب شده بود ولی پنجم به این ور داغون شده مخصوصا با شروع بلوغش .

الان 14 سالشه هنوز نمیتونه یک جا بشینه زود هستش میشه ، عاشق خونه هست که راحت باشه ، اینم بگم همچنان حرف های دری وری میزنع همش باید بگم حرفات جاشون اینجا نیست اینو از کلاس اول هم داشت همون چرت و پرت گفتن .

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

دکتر بردیش؟دارو مصرف میکنه برا تمرکز؟

اووووف قد موی سرم دکتر رفته 

ریتالین هم مصرف کرد و نساخت .

الان اریپرازول میخوره 

البته دختر من تشنج هم داره که اینم بی قراری میاره براش قرصش

♥️با افتخار معلم هستم ♥️