2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 55 پست
حالا شما چرا ناراحتی  دست بزار روی زانو خودت و خودت کار کن   که چشمت به ارث و میراث ...

دوست عزیز ،من کار میکنم دستمم روی زانوی خودمه ولی حق دارم که از اموال پدر مادرم چیزی داشته باشم چرا باید همه چیز به یه نفر برسه مگه ما بچشون نیستیم ،من ادم تن پروری نیستم دنبال حقمم

منم پسرم از ارث محروم شدم چی بگم امید من فقط فقط خداس

چیزی به اسم محروم شدن از ارث وجود نداره 

مگر اینکه پدر مادر اموال رو به نام یکی دیگه بزنن

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست عزیز ،من کار میکنم دستمم روی زانوی خودمه ولی حق دارم که از اموال پدر مادرم چیزی داشته باشم چرا ...

من خودم دخترم 

و مثل شما کار می کنم 

ولی حقیقتا عارم میاد بیام بگم منم حق دارم از ارثو میراث 

چشم و دل سیری رو هر کسی نداره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
منم پسرم از ارث محروم شدم چی بگم امید من فقط فقط خداس

خدا خودش جواب ما رو پس بگیره ،اگر مشکلی در اینده پیش بیاد که با همین یذره مالی که قرار بود بدن بهمون درست میشد من هیچوقت حلال نمیکنم و لعنتم همیشه پشت سرشون میمونه

چیزی به اسم محروم شدن از ارث وجود نداره  مگر اینکه پدر مادر اموال رو به نام یکی دیگه بزنن

براچی نداشته باشه وقتی همه رو زدن به اسم اون من اومدم از دوتا آبجی هام دفاع کنم که برا اونا چی . به همین راحتی گفتن اشکال نداره تو محروم به اون دوتا میدیم منم برام مهم نیستش چون عشق جاااانان برام درست کرده که جونمو میدم براش 

من خودم دخترم  و مثل شما کار می کنم  ولی حقیقتا عارم میاد بیام بگم منم حق دارم از ارثو م ...

خدا بهت عزت بده ،با حقوقی که من میگیرم فردا شوهره منو از خونه بیرون کرد باید برم کارتون خواب بشم چون نمیتونم جایی رو هم اجاره کنم

خدا بهت عزت بده ،با حقوقی که من میگیرم فردا شوهره منو از خونه بیرون کرد باید برم کارتون خواب بشم چون ...

حالا اگر خانوادتون چیزی نداشتین می خواستین چه کار کنین ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...