2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 55 پست
یک خونه و سه دونگ زمین دادن به برادرت.  مابقی را تقسیم می‌کنند بین سه نفر!!!  مادر پد ...

تقسیم نمیکنن همه را میدن به اون میگه میخوام بنویسم ،تازه قراره یکی دیگه خونه ها رو هم بفروشن بدن براش مغازه بخرن زمینای توی روستا رو هم میدن به اون کلا همه چیز برا اونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک خونه و سه دونگ زمین دادن به برادرت.  مابقی را تقسیم می‌کنند بین سه نفر!!!  مادر پد ...

بعضی پدر مادرا متاسفانه مسئول خوشبخت کردن دخترای مردم هستن 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عزیزم پدرو مادر میتونن تا زمانی که زنده هستن مال و اموالشان رو به هرکی دوست دارن ببخشن فقط میتونن یک ...

من پدرم همه اموالش رو داره بنام برادرام میزنه بع عنوان خرید رو فروش ولی ما خواهرا میگیم مال خودشه دوست نداره به ما بده ولی ناراحت ودلگیر از این حرکتش هستیم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
باورت نمیشه به خدا من ۲۲سالمه ولی اصلا مثل دوستام نه میرم بگردم نه میرم خرید نه هیچی همش مراعات همش ...

اره دقیقا درواقع فرزند درمقابل پدرومادر وظیفه ای نداره این پدرومادر که تاحالا امکان همه چیز رو فراهم کنه چون اونا باعث به دنیاامدن ما بودن 

من پدرم همه اموالش رو داره بنام برادرام میزنه بع عنوان خرید رو فروش ولی ما خواهرا میگیم مال خودشه دو ...

منم نمیگم که بده به من من از این ناراحتم که چرا جای امید برای مایی که مجریدیم و از زندگی متاهلیمون مطمئن نیستیم نمیذاره شاید شوهر خوبی نصیبمون نشد اونوقت چکار کنیم 

باورت نمیشه به خدا من ۲۲سالمه ولی اصلا مثل دوستام نه میرم بگردم نه میرم خرید نه هیچی همش مراعات همش ...

چیزی به زبون نیار 

اینطوری مدرک درست می‌کنی که آره تو به فکر (دور از جون) فوت پدر مادرت هستی 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).