2777
2789
عنوان

ارث

650 بازدید | 55 پست

من یه دختر مجردم با پدر و مادر و خواهر و برادرم که اونا هم مجردن زندگی میکنم خب ما سه تا خونه و سه تا زمین داریم توی ساخت اون دوتا خونه مثل خرید سنگ و کابینت و این چیزا برادرم کمک کرده و خریده وبرای خرید اون زمینه هم پول داده که سه دونگش به اسمشه یکی از اون خونه ها را هم دادن اون ،پدر و مادرم هر وقت میشینن صحبت کنن همش میگن همه چیز برای اونه همش برای اونه اصلا منو خواهرمو در نظر نمیگیرن من نمیگم که به من چیزی بدن ولی دلم واقعا میشکنه ،ما مجردیم معلوم نیست که این مون با چه ادمی باشه شاید ازدواج موفقی نداشتیم و مجبور به طلاق شدیم یا شاید فقیر شدیم و جایی رو برای زندگی نداشتیم چرا جای امید برای ما نمیذارن ؟

من میدونم که داداشم زحمت کشیده ،باشه برای اون باشه ولی هیچ جای امیدی نباید برای ما هم بذارن ؟

از همه چیز هم برای من کم گذاشتن و واقعا دلم میگیره که چقدر مراعات پدر مادرمو کردم چقدر خودمو از همه چیز محدود کردم ،چقدر منم زحمت کشیدم  ،ولی با این کارا و حرفاشون مهری تو دلم دیگه ندارن .

استرس آینده منو داره نابود میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادر فقط میتونن یک سوم اموالشون رو ببخشن مابقیش قابل برگشت خونه ای هم ک بنام زده اگه برگه خری ...

عزیزم پدرو مادر میتونن تا زمانی که زنده هستن مال و اموالشان رو به هرکی دوست دارن ببخشن فقط میتونن یک سوم اموالشان رو وصیت کنن ....درضمن اگر پدرو مادر مالی رو به فرزند خودشون هبه کنن قابل رجوع نیست پس به ارث هم نمی‌رسد 

نگران آینده نباش. خدا بزرگه.  به شما هم جهاز میدن.  ان شا الله یک مورد خوب براتون بیاد. ...

اخه جهزیه هم بدن قابل فروشه؟قابل تعویضه ؟ارزشی داره؟یه مشت خرت و پرته که بعد از دو سال یا میسوزه یا خراب میشه یا مدلش میاد پایین ،منتشم که بالا سرمونه 

اخه جهزیه هم بدن قابل فروشه؟قابل تعویضه ؟ارزشی داره؟یه مشت خرت و پرته که بعد از دو سال یا میسوزه یا ...

به نظرم از الان بهشون بفهمون که ازشون ناراحتی دیگ مثل سابق نشو باهاشون تا بدونن که نباید بین بچه هاشون فرق بزارن

یک خونه و سه دونگ زمین دادن به برادرت. 

مابقی را تقسیم می‌کنند بین سه نفر!!! 

مادر پدر منم. یه مغازه داشتن دادن به برادرم. با دو تا خونه.  الان زن برادرم داره کیف میکنه. هر سال مسافرت خارج میرن. بریز و بپاش و تولد های آنچنانی و دائم در حال خرید لباسه. 

به نظرم از الان بهشون بفهمون که ازشون ناراحتی دیگ مثل سابق نشو باهاشون تا بدونن که نباید بین بچه هاش ...

باورت نمیشه به خدا من ۲۲سالمه ولی اصلا مثل دوستام نه میرم بگردم نه میرم خرید نه هیچی همش مراعات همش محدود کردم خودمو ،بهشون میگم پول بدین کسب و کار راه بندازم مسخرن میکنن میگن چیزای بزرگ بزرگ میخوای ،از این به بعد هم تصمیم دارم یوقتی حرفش پیش اومد بگم انتظار مراقبت تو پیری از من نداشته باشه به هر کی مالتو میبخشی انتظار داشته باش