2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 124655 بازدید | 89 پست
دوباره بخیه بزن من بخیه هام خیلی زود خوب شد سر ده روز دردی نداشتم خودمو با شامپو بچه میشستم و درست ...

وای ن زایمان طبیعی یه طرف بخیه هاش کابوس من یکی ک جرات ندارم

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه جان

آخی عزیز دلم هزار ماشالله

ماشالله ولا حول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

سالم و صالح زیر سایه پدر و مادر خوشبختیشو ببینی

اسم نی نی ما نازنین زهرا خانومه

فدای اسمشون بشم من

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
جرات نداری بعدی رو انشاالله  سز کن 😊

اره عزیزم قسم خوردمو ب شوهرم گفتم بمیرمم نمیارم بجز سز.موندم وضعیت داغون اونجارو چ کنم از ترس

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

سلام.مم درمورد بخیه اطلاعی ندارم.ولی میدونم حتما باید برید ترمیم.بعدها دچار مشکل میشید

.در مورد دل درد فاطمه جون .بهش میگن کولیک .خیلیم خسته کنندست.من به همه گفتم به شوا هم میگم.من طول درمان پسرم شد دو هفته بعد اون خداروشکر عالیه.یععنی حداقل شبا رو خوب میخوابم.1.رفتم دکتر بهو قطره کولیک ایز ۸قطره وگل گریپ ۲.۵سی سی داد.یعنی عالیه .به هر گفتم سریع جواب داد.2رژیم غذای رو کامل رعایت کنیدمحصولاتی لبنی .حبوبات.ممنوع3میتونید از داروخانه گیاهه عرق نعناع بگیرید.با اب جوش نبات  یه قاشق چای خوری بدید.۴شیر هشک ببلاک بگیرید.روزی یک وعده اخر شب بهش بدید.هم خوب میخوابه .هم دل درد رو درمان میکنه

منم دوتا از بخیه هام باز شده بودن دکتر برام کشیدشون جاشون همونطور مونده کرم ترمیم کننده سی گل خریدم خودم نمیدونم بزنم یا نه جا بخیه ها هم بر امدس دکتر گفت عفونت نداری دیگه نمدونم چن روز طول میکشه 

یکم گوشت اضافه رو آورده از همین الان، بایدم همین کارا بکنم، بعد با وجود عفونتش میشه بخیش کرد؟

سلام خانومی 

منم40وزه زایمان کردم شرایط شمارو پیدا کردم شما بلاخره چکار کردی دوباره بخیه کردی یا خودش خوب شد اگه دوباره بخیه کردی درد داشت ?????

منم روانم بهم ریخته 

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
وای من بعد 6ماه رفتم گف کلا باید بیای برش بدی وبخیه اعصابم خرابه 1هفته بچه کوچیک ودست تنها.بدشاتسی

واااای رفتی دوباره برش دادن بخیه کردن ?????خیلی درد داشت???????

منم بخیه هام باز شده 

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
من هنوز ک هیچکار نکردم بخیه های اول جای ورودی واژنت باز شده یا انتها?

نمیدونم اون پایینه انگار.پایین واژن.شما تصمیمت چیه عزیزم؟بنظرت دوباره بخیه میزنن؟شما چن روزه زایمان کردی