یه سوال اول من ۱۰ساله چاقم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰باررژبم گرفتم شکوندم امااینبارمیخوام ادامه بدم منتها میدونم اگه بگم رژیمم باز خواهرام مامانم شوهرم همه مسخرم میکنن اصلا نمیدونم چیکارکنم توروخداراهنماییم کنین حامی هم ندارم برای اسلیو یا ازین امپولای لاغری دوتا بچه هم دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره،من باردار شدم هشتاد پنج کیلو بودم هفته سوم بارداری ،نوشت مادر خیلی چاق 😂بعد ویار گرفتم ده کیلو کم کردم شدم هفتاد و پنج کیلو ،بعدش دکتر گفت چربی کبد داری روغن زیتون خوردم ،قند و شکر مصنوعی حذف کردم کلا به خاطر اون وزنم اومد هفتاد و دو ثابت موند .یعنی با اینکه باردارم تو این هشت ماه اضافه که نکردم سیزده کیلو کم کردم .البته. ده کیلو هم مربوط به جفت و کیسه آب و بچه و اینا هست در حقیقت بیست و سه کیلو تو این هشت ماه کم کردم
عزیزم کپسول های گیاهی که باعث کاهش اشتها میشه بخور
بنظرم اصلا و اصلا به کسی نگو رژیم گرفتی . نهایتا اگه کسی گفت چرا کم میخوری رژیم گرفتی بگو چند وقته معدم درد میکنه نمیتونم زیاد چیزی بخورم . خیلی اروم و با حوصله سعی کن وزنتو کم کنی