بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 عنوان راجع به تاپیک جاریم خیانت کرده 1551 بازدید | 54 پست چقدر وححححشتناک خانما دارن خیانتو توجیه میکنن!!!!یه لحظه از همه ترسیدم اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 1403/01/24 | 02:13 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیوانیان عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1668 توجیه اش چیه چه گفت این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 چیشده چخبره میگن معلوم نیست در چه شرایطی بوده اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 توجیه اش چیه چه گفت میگن معلوم نیست چه خلا هایی داشته اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 چطور؟من نصفه خوندم نمیخواد بخونی ، وای حالم بد شد ، خانم ها بعضی جوری از جاریه طرفداری میکنن و توجیه میکنن اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 آخرالزمان شده واقعا اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
استیصال عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1764 خیانت اصلا توجیه پذیر نیستولی آدم میترسه نسبت به خیانت زن ها زیاد واکنش نشون بده چون ممکنه یهو خانواده طرف تحریک بشن و دست به قتل بزن تو این کشور زیاد قتل ناموسی اتفاق میفته
هدیه۹۷ عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5933 منم ص ۳۲ کامنت گذاشتمو فرار کردمواقعیت تاپیک بو میدادبوی گند عادی سازیِ فساد و بی بند و باری خیلی چیز خوبیه،مدافعینشم ول کن آدم نیستن!!! آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
بهاره70 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 7062 جديدا خيلي تو اين سايت ميبينم خيانت خانم رو توجيه ميكنن يه قضاوت نكن سرت ميادم بلدن همه جا به كار ميبرن
بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 خیانت اصلا توجیه پذیر نیست ولی آدم میترسه نسبت به خیانت زن ها زیاد واکنش نشون بده چون ممکنه یهو خان ... حالا مگه شوهرش میاد کامنت هارو بخونه؟؟؟ واقعا حال بهم زن بود... خانم های مدافع خیانت زنان اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
بیادبجنورد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9995 منم ص ۳۲ کامنت گذاشتمو فرار کردم واقعیت تاپیک بو میداد بوی گند عادی سازیِ فساد و بی بند و باری&nbs ... واقعا عق آور بود .... تنم لرزید از بعضی کامنت ها ، یعنی زن های مملکت من اینجوری راجع به خیانت زنان فکر میکنن؟؟؟ کمبود؟؟؟ خلا؟؟؟؟ اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
بهاره70 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 7062 منم ص ۳۲ کامنت گذاشتمو فرار کردم واقعیت تاپیک بو میداد بوی گند عادی سازیِ فساد و بی بند و باری&nbs ... خيليا نظرات صفحه اول و ميگيرن همونو صد صفحه تكرار ميكنن