2777
2789
عنوان

راجع به تاپیک جاریم خیانت کرده

1551 بازدید | 54 پست

چقدر وححححشتناک خانما دارن خیانتو توجیه میکنن!!!!

یه لحظه از همه ترسیدم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده چخبره

میگن معلوم نیست در چه شرایطی بوده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
توجیه اش چیه چه گفت 

میگن معلوم نیست چه خلا هایی داشته

چطور؟من نصفه خوندم

نمی‌خواد بخونی ، وای حالم بد شد ، خانم ها بعضی جوری از جاریه طرفداری میکنن و توجیه میکنن

خیانت اصلا توجیه پذیر نیست

ولی آدم میترسه نسبت به خیانت زن ها زیاد واکنش نشون بده چون ممکنه یهو خانواده طرف تحریک بشن و دست به قتل بزن تو این کشور زیاد قتل ناموسی اتفاق میفته

خیانت اصلا توجیه پذیر نیست ولی آدم میترسه نسبت به خیانت زن ها زیاد واکنش نشون بده چون ممکنه یهو خان ...

حالا مگه شوهرش میاد کامنت هارو بخونه؟؟؟ واقعا حال بهم زن بود... خانم های مدافع خیانت زنان

منم ص ۳۲ کامنت گذاشتمو فرار کردم واقعیت تاپیک بو میداد بوی گند عادی سازیِ فساد و بی بند و باری&nbs ...

واقعا عق آور بود .... تنم لرزید از بعضی کامنت ها ، یعنی زن های مملکت من اینجوری راجع به خیانت زنان فکر میکنن؟؟؟ کمبود؟؟؟ خلا؟؟؟؟