2777
2789
عنوان

راجع به تاپیک جاریم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 54 پست
این همه زنان و مردان غیور و راستین با هزار کمبود و خلأ دارن سازش و زندگی میکنن.....

والا همینطوره . کی می‌تونه بگه زندگی من کامله و بی عیب نقص . یا همسر من کامله و بی عیب 🤔 پس همه مجاز هستن برای جبران نواقص همسرشون خیانت کنن .. یه مشت چرت پرت تکرار میکنن حس روشنفکری بهشون دست داده . 

خدا کنه این کامنت ها که دیدم ازین کاربر فیک ها باشن و جامعه ی ما انقدر از حیوان پست تر نشده با ...

من ده ساله تو اين سايتم از وقتي دختر دبيرستانيها ريختن تينجا همچين نظراتي زياد شد 

نميگم حالا همشون كسي به خودش نگيره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن معلوم نیست در چه شرایطی بوده 

فط میگن قصاوت نکن

اسی نکن خواهشا 

دنیا بدجوری گرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا همینطوره . کی می‌تونه بگه زندگی من کامله و بی عیب نقص . یا همسر من کامله و بی عیب 🤔 پس همه مجا ...

وای وای صد تا کامنت کمبود هست ، خدایا یعنی این زن ها دارن کنار ما زندگی می‌کنن با این تفکرات بچه بزرگ میکنن؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من ده ساله تو اين سايتم از وقتي دختر دبيرستانيها ريختن تينجا همچين نظراتي زياد شد  نميگم حالا ...

خدای من وححححشتناکه دقیقا منم خیلی ساله ازون زمان که ریپلای نداشت ، حالم داره بهم میخوره دیگه ، این زن ها کنار مان؟ مادر هم کلاسی های بچه های مان؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من چند صفحه اول خوندم تا اخر نخوندم به اون خانمه میگفتن به تو ربط نداره 

برو دو سه صفحه آخرو بخون ببین میتونی دووم بیاری 

نمی‌خواد بخونی ، وای حالم بد شد ، خانم ها بعضی جوری از جاریه طرفداری میکنن و توجیه میکنن

عزیزم خدا میبخشه بنده خدا نمیبخشه 

تروخدا کسی گناه کرد قضاوتش نکنیم 

شاید همین شب قدر اژ ته دل توبه کرده باشه 

خدا نکنه ما بفهمیم یه بنده ایی گناه کرده باید رسوای عالمش کنیم 

اگر زنا گناه کبیره هست دروغ و غیبت و تهمت هم گناه کبیره هست 

مگه ما همه پاک و طاهر هستیم 

یکی جلوی زبونش رو نمیتونه بگیره یکی هم.....

ایشاا... خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه 

فط میگن قصاوت نکن اسی نکن خواهشا  دنیا بدجوری گرده

عزیز برو جلوتر ، حال نداری سه چهار صفحه ی آخرو بخون

یه زمانی سر این موضوع شوهرا قاتل میشدن الان انگار نه انگار حتی طلاق هم نمیدن،تو دور و بر از نزدیک دی ...

نگوووو توروخدا ، نه 

خدا لحظه ای ما رو به خودمون واگذار نکنه خدا نکرده خودمونو تو گناه گول نزنیم.خداهممون رو هدایت کنه

واقعا خدا دستشو از روی سر کسی برنداره

عزیز برو جلوتر ، حال نداری سه چهار صفحه ی آخرو بخون

۱۰ص اول خوندم فقط بگو خدایا خودت ابرو نگه دار

دختره چند روز پیش ابروی منو توو ی گروعی برد حرفش راست بود ولی نباید تو جمعی میگفت، هنوز ک هنوزه از ناراحتی دارم اشک میریزم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم خدا میبخشه بنده خدا نمیبخشه  تروخدا کسی گناه کرد قضاوتش نکنیم  شاید همین شب قدر اژ ...

چه ربطی داره؟ مگه ما اصلا اون خانمو میشناسیم؟؟؟ به عنوان یک زن نباید وقتی یک مرد خیانت میکنه بگیم بره بمیره وقتی زن خیانت میکنه حتتتتی نوشتن شاید کمبود جنسی داشته!!!! این ترویج گناهه