2777
2789
عنوان

نتونستم فراموشش کنم

66 بازدید | 10 پست

از یه همکلاسی هام خوشم میومد ولی اون حس خاصی به من نداشت ،‌ فقط چند بار بهم پیام داد و زنگ زد به بهونه دانشگاه همین ، چندبارم با بقیه بچه ها رفتیم بیرون ، الان از دانشگاهمون رفته و نمیبینمش ولی هر روز به یادشم🫠💔

زنگ بزن حالشو بپرس بعنوان یه همکلاسی

اتفاقا یه بار زنگ زد ولی من متوجه نشدم و برنداشتم و بهش پیام دادم ، شاید خنده دار باشه ولی وقتی اسمش میومد رو گوشیم دستپاچه میشدم ، چه برسه بخوام باهاش حرف بزنم ، توی دانشگاهم میدیدمش رنگم میپرید😂🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم‌چی‌میگیحالا مجددا شما زنگ بزنپیام بدرد نمیخوره😉

خب میگم که اصلا نمیدونم چی بگم ، اونموقع هم که زنگ زد بعدش که پیام دادم گفت شماره فلان همکلاسیمون رو داری؟ حس میکنم بذارم اون باهام ارتباط بگیره خیلی بهتره ،‌چندین بار سر بحثو باهاش باز کردم و اون زیاد کشش نداد ، توی دایرکت براش ریلز فرستادم جواب داد ولی بعدش دیگه هیچی نگف

که نبینمش راحت فراموش شه

آره روزای اول فکر میکردم دیگه نمیبینمش و راحت فراموشش میکنم اما همیشه تو ذهنمه ، خیلی چیزای روزمره ناخوداگاه منو یاد اون میندازه و بعضی وقتا میگم کاش برمیگشت🫠