2777
2789

شنیدم سویا آجیلی خوبه ولی نوشتن احتمال سرطان سینه رو بالا میبره 

دم کرده شنبیله و گزنه روزی یک لیوانم اونم گفتن خطرناکه 

راریانه هم کلا گفتن خطرناکه 

یه جا هم گفتن شیر خشک نان 3 خوبه 

بنظرتون خوبه ؟؟ 

ماساژ با کاسه عالیه

ینی چطور 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سویا رو کی میگ سرطان زا 

نان س من خوردم دیگ رو سینه تاثیر نداشت 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
 تو نت سرچ کردم نوشته استروژنش بالاست خطرناکه 

وزنت چنده 

من چاق بشم فک کنم خوب بشه

چطور 

اول سینتون با هر روغنی ک دارین چرب میکنین مثلا روغن بچه یا نارگیل

سه چهار دیق ماساژ دادین یه کاسه اندازه سینتون میزارین روش

دورش میدین چند دیقه با اون ماساژ میدین هرشب این کارو بکنین نتیجش عالیه از۷۰شدم۸۵

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
 وزنم 50 قدم 165

منم تازه شدم ۵۰ ۱۶۱ 

خیلی کوچیکه 

شمام؟ ال دی اینا هم تاثیر نداشته 

اول سینتون با هر روغنی ک دارین چرب میکنین مثلا روغن بچه یا نارگیل سه چهار دیق ماساژ دادین یه کاسه ا ...

اخه من حالم بهم میخوره سینم چرب بشه 

و اینکه میگن اشتباه ماساژ بده کوچیک تر میشه  

در عرض چند ماه جواب گرفتید؟ 

منم تازه شدم ۵۰ ۱۶۱  خیلی کوچیکه  شمام؟ ال دی اینا هم تاثیر نداشته

ال دی نمیتونم بخورم خوردنی  بالا میارم 

ولی اینم بگم خیلی کم غذا میخورم بی اشتها هستم لاغرم هستم 

حتی وقتی چاقم شدم سینه هام فرقی نکرده تخت تخت 

اول سینتون با هر روغنی ک دارین چرب میکنین مثلا روغن بچه یا نارگیل سه چهار دیق ماساژ دادین یه کاسه ا ...

ماساژ ب سمت داخل یا بیرون