2777
2789
عنوان

حس میکنم پای یه زنی وسط زندگیمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 99 پست

فمینیست های محترم!!!! 

استارتر میگه حس میکنم داره بهم خیانت میشه

دو دقیقه ب حرفش گوش کنید دنبال زیر بغل مار نباشید نپرسید چرا میگن پای زن در میان است! 

دیگه شور یه مساله رو در نیارید ساییدید

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

مهریع انچنانی ندارم که  بعدشم خانوادم نپذیرن باید برم گوشه خیابون

چقدره مهریت؟ 

نگران نباش نمیزارن بری گوشه خیابون ، بابا زن گنده شدی متاهلی هنوز هم خانوادت تصمیم باید بگیرن برات🙄

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پای دوست و رفیق بازی باشه زندگی زندگی نمیشه ببیین وقتی اینهمه توهین و صدمه توی زندگی ببینی اخرش ...

خودشم میگه میگه دوست ندارم نسبت ب تو تعهدی داشتع باشم 

دوست ندارم متاهل باشم  وقتایی ک خوبه خیییلیییی خوبه وقتاییی ک بده خییلیییییییی بده

خدایا دستمو بگیر….🖤
چقدره مهریت؟  نگران نباش نمیزارن بری گوشه خیابون ، بابا زن گنده شدی متاهلی هنوز هم خانوادت تصم ...

زن گنده شدم ولی متاسفانه نه کاری نه حقوقی نه پولی 

خانوادم بخاطر پشتوانه مالی منظورمه 

سر یه دعواییی گفتن جدا شو ما پشتتیم بابان گفت بعد این بخوای برگردی باهاش من دیگ پشتت نیستم باید بری خیابون بخوابی یک قرونم بهت نمیدم دیگه منه گردن شکسته هم دوباره برگشتم

خدایا دستمو بگیر….🖤
فمینیست های محترم!!!!  استارتر میگه حس میکنم داره بهم خیانت میشه دو دقیقه ب حرفش گوش کنید ...

بقران عجیب شده🥴🥺😭 من چاکر همه ی زنا ی عالم ولی زندگیم داره میپاشه

خدایا دستمو بگیر….🖤
 بقران عجیب شده🥴🥺😭 من چاکر همه ی زنا ی عالم ولی زندگیم داره میپاشه

میفهمم...  کاش میشد برات کاری کنم خودم بی تجربه تر از این حرفام بخوام کمکی کنم بهت

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

خب طلاق نگیر به کتک خوردن ادامه بده چی بگم نوش جونت 

جات خالی 😂😂 ببین تو زندگی ب جایی رسیدم ک بعد کتک خوردن یه حالتی میشه ادم دوست داره همش بخوابه بدنش کوفته میشه 

ب جاییی رسیدم ک این حالت برام شده دلخوشی

خدایا دستمو بگیر….🖤
زن گنده شدم ولی متاسفانه نه کاری نه حقوقی نه پولی  خانوادم بخاطر پشتوانه مالی منظورمه&nb ...

نگران نباش پدرت حتما از روی ناراحتی یه حرفی زده هیچ پدر مادری دلشون نمیاد بچه اشون گوشه خیابون بمونه.. برو پیش پدرت باهاش حرف بزن بگو مشکلتو بااین مرد دیگه ادامه نده برو با پدرت ازش شکایت کن... متاسفانه اون دوسکه ای هم که داری بعید میدونم بهت بده مگر اینکه پدرت پشتت باشه.. برو پیش خانواده ات. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻