2777
2789
عنوان

حس میکنم پای یه زنی وسط زندگیمه🥺

2259 بازدید | 99 پست

شوهرم بدجوری بد اخلاق شده تقی ب توقی میخوره دنبال بهانس با من دعوا کنه  بدجوریییییییی کتکم زد دیشب سر چیزای ک بگم خندتون میگیره انقد بد زده سرم باد کرده میترسم ناقص شده باشم 

الانم از صب میگه اره با تو فایده نداره 

تو حروم زاده ای تو مادر …. جن.؟ده ای 

منم موقعیت جدا شدنو ندارم بخاطر خانوادم 

همش میگه تو جونیمو ازم گرفتی همسن و سالام تو عشق و حالن و من پاگیر یه زندگیم 

من نمیخوام میخوام مث مجردا باشم 

درحالی ک من نه گیری بهش میدم نه هیچییی با رفیقاش میره ۲ شب میاد هیچی جراات ندارم بگم 

رفیق بازیشو ک میکنه دیر وقت ک میاد 

دیگه مجرد جز دختر بازی چیکار میکنه؟؟؟ 

دلش ذختر بازی میخواد فک کنم 

روش نمیشه مستقیم بگه 

بخدا منم تعریف از خودم نباشه دست پختم خانه داریم زیبایی خودم 

هی 

چیکار کنم باهاش

خدایا دستمو بگیر….🖤

فقط طلاق 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی بترسونش بگو میرم طلاق میگیرم و فلان بگو در حد من نیست بیشتر از ابن بمونم به پات الکی بهش بگو بز ...

خودش میگه پاشو بریم طلاقت بدم اصلا از طلاق ترسی نداره

خدایا دستمو بگیر….🖤
چون با دوستای مجردش میره این حسو داره ..باید ببینی باید چکار کنی با اونا رفت و امدو معاشرتشو کم کنه ...

معاشرتش کم میشه میگه نه تو نمیذارییی من با اونا باشم 

معاشرت میکنه اینجوری میگه  ادمیه ک معاشرتشو لو نمیده یعنی هیچ تسلطی روش ندارم

خدایا دستمو بگیر….🖤

وقتی پای دوست و رفیق بازی باشه زندگی زندگی نمیشه ببیین وقتی اینهمه توهین و صدمه توی زندگی ببینی اخرش یکاری باهات میکنه کوله اتو بزاری پشتتو فرار کنی فقط... مجبوری جدا بشی حالا چه خانواده خوب باشه و... اینطور پیش بره همه کار میکنه مردی که غیرت از دست بده دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره. ایشون دیگه هیچ تعهد و مسئولیتی نداره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب طلاق بگیر مهریتم تا قرون آخر بگیر  یعنی چی شرایط ندارم؟ مگه باید بخاطر خانواده خودتو بدبخت ...

مهریع انچنانی ندارم که 

بعدشم خانوادم نپذیرن باید برم گوشه خیابون

خدایا دستمو بگیر….🖤

طلاق بگیر بابل

بگو مگه من زورت کرده بودم زن بگیری عنتر. منم عمرم توی خونه با بشور و بساب حروم شد دریغ از محبت، دستمزدم شده کتک

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خودش میگه پاشو بریم طلاقت بدم اصلا از طلاق ترسی نداره

چه بیشرفیه واقعان خدا نگذره از ابن جور ادم ها عزیزم ببین تو سعی کن یه خونه ای برای خودت پیدا کنی الان نه ها  عزیزم ولی کم کم یه جایی رو برای خودت پیدا کن و ازش جدا شو

💛🦋🥂
معاشرتش کم میشه میگه نه تو نمیذارییی من با اونا باشم  معاشرت میکنه اینجوری میگه  اد ...

این بده ..باید یه جوری معاشرتشو کم کنی که متوجه نشه که تو تو تو گوشش خوندی ..از خانواده ش اگه خوبن کمک بگیر اگه نه از مشاوره حاذق کمک بگیر که نه سیخ بسوزه نه کباب ..یه جوری که خودش از دوستاش زده شه ..نره بیاد