2777
2789
عنوان

حس میکنم پای یه زنی وسط زندگیمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شوهرت چطور برای ازمایشهای بارداری میاد دکتر؟ اون که زن نمیخواد.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

اون میدونه شما نمیری و قصد طلاق و جدایی نداری اذیتت میکنه

ی جوری نقطه ضعفتو گیر آورده

تهدیدش کن بگو دست روم بلند کنی میرم‌شکایت میکنم پدرتم درمیارم

نزار فک کنه از خودش و رفتارش میترسی

عزیزم من نمیگم طلاق از خدا میخام الهی بحق این شبای عزیز زندگیت عالی عالی شه

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
پس شوهرت چطور برای ازمایشهای بارداری میاد دکتر؟ اون که زن نمیخواد.

مودیه. 

یه روز بچه میخواد و تنها مشکل زندگیش بچس 

یه روز کلا منو نمیخواد 

این ماه دیگ‌رفتم ای و دی گذاشتم یواشکی ک فلا بچه ای نیاد 

خدایا دستمو بگیر….🖤
مودیه.  یه روز بچه میخواد و تنها مشکل زندگیش بچس  یه روز کلا منو نمیخواد&nbs ...

خب پس اگه همیشه اینجوری نیست یعنی یه سری مشکلات باهم دارید. ببین از چی عصبی و ناراحته از چی ناراضیه.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

ببین اگر شرایط جدایی نداری یکم صبر کن و ب خدا پناه ببر مردها آتیش خیانت شون زود می‌خوابه ب خدا پناه ببر و از خدا کمک بگیر از دعاهای قرآنی.همسرت پولدار یا قیافه خوب داره

همه چی خوب میشه تلاش کن 
خب پس اگه همیشه اینجوری نیست یعنی یه سری مشکلات باهم دارید. ببین از چی عصبی و ناراحته از چی ناراضیه.

سر چیزای کوچیک خیلی کوچیک مثلا چرا گفتی تخم مرغو ننداز سطل اشغال 

چرا غذام دیر حاضر بوذ 

چرا امروز خوابیدیم تا ساعت ۳ ؟ سر این چیزاس 

میگم ک وقتایی ک خوبه خیلی خوبه وقتایی ک بده خیلی بد 

اون روز اسم یه دختری از دهنش در رفت

خدایا دستمو بگیر….🖤

مواد مخدر مصرف نمیکنه؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

نه من کارم از ناراحتی گذشته جونم؟

ببین کاربرا گفتن طلاق گفتی شرایطشو ندارم لطفا خواهش میکنم التماس میکنم یه کم گوش بده به حرفام 

اولا دنبال بچه نرو 

دوما سعی کن کار کنی هر جور شده اگر نمی‌ذاره بیرون بری تو خونه هر هنری داری هر کاری حتی شده ماهی یه تومن کمتر ولی کار کن و پس انداز کن 

سوما یه مدت ندید بگیرش فک کن وجود نداره،نپرس کجایی چی میخوری کی میای،باهاش اخم و تخم نکن اگر دیدی یه قدم سمتت برداشت باهاش خوب باش اگر پرسید چرا یخی بگو نه اینطور نیست با خنده و خوش رویی باهاشاصلا لج نکن 

اگر زندگیت درست شد که پولات پس انداز داری بهتر اگر هم نشد مجبور به طلاق شدی حداقل پول خونه رهن کردن داری