2777
2789
عنوان

دخترم هیچی نمیخوره هیچی هیچی هیچی

541 بازدید | 26 پست

یکسالو نیمشه

قبلا کم کم میخورد با قطره چکون میخورد

عاشق ماست بود میگفت ما 

الان چندروزه همش سرفه میکنه و بالا میاره

هیچی نمیخوره هیچی 

بدغذا بود دیگه کلا بی غذا شد

تزئین کنم کارتون بزارم آب‌ میارم آب بازی کنه بخوره

اصلا اصلا اعتصاب کرده 

کاری به کارش نداشته باشمم که دیگه از خداشه

حتی شیر هم نمیخوره حتی تو خواب نمیخوره شیر

چ کنم دیگه

لیکو زینک واسش گرفتم یعنی اشتها آوره اصلا بی تاثیره

😭😭😭خسته شدم دیگه 

بله پروفایل خودمم  🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی صفراش بالاست که بالا هم میاره....

سکنجبین با شکر قهوه‌ای بدون عسل بریز آبمیوه خوری شده‌اند قطره در روز هم بخوره هرررچقدر بخوره خوبه

کم کم بدنش تمیز میشه و خوش غذا

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
حتما ببر دکتررررررر واقعا نمیدونستی تا الان باید ببری

عزیزم تاپیک قبلم رو ببین من واسه غذاش گفتم وگرنه دکتر بردم  سفالکسین فقط داده واسه عفونت و سیتریزن 

اما بلانسبت احمق بهش گفتم بچه چیزی نمیخوره چیزی نگفت 

لیکو زینک هم سر خود خریدم خودم

بچه بیچارم یکم اضافه وزن داره دیگه هردکتری ببرم میگم چیزی نمیخوره میگن نخوره خب واقعا مسخرن 

بله پروفایل خودمم  🌱 
خیلی صفراش بالاست که بالا هم میاره.... سکنجبین با شکر قهوه‌ای بدون عسل بریز آبمیوه خوری شده‌اند قطر ...

عصری میگیرم حتما

به دانه هم گرفتم واسش به زور خداشاهده با گریه و جیغ ریختم تو گلوش

بله پروفایل خودمم  🌱 
خواهرزاده منم همینطوره آنقدر لاغره باسنش اندازه مچ پاشه

این قبلا به زورو بازی دو قاشقی میدادم بهش الان دهنش رو قفل میکنه نمیدونی چقد عذاب آوره بچه بدغذا

بله پروفایل خودمم  🌱 
عصری میگیرم حتما به دانه هم گرفتم واسش به زور خداشاهده با گریه و جیغ ریختم تو گلوش

به دونه خلطشو زیاد می‌کنه و اشتهاش کور میشه ، ببین فقط شکلات و چیزای زیاد گرمی نذار بخوره ، فقط خنکی و میوه تا صفراش خاموش شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من تجربه ای کا دارم اینه پسرم چندوقت پیش مریض شد سه روز فقط شیر و آب خورد

دیگه هیچی نخورد

دکتر همین لیکوزینک داد بهش

مریضیش که خوب شد خودش کم کم بهتر شد

اصلا زورش نکن برای خوردن که بدتر میشه

شاید سرما خورده 

یا حالت تهوع بخاطر حساسیت .

من خودم یه غذایی رو خوردم نمیدونستم بهش حساسیت داشتم توی ۴ ساعت من ۸ بار حالت تهوع بهم دست داد. 

سیب هارو پوره کن با قاشق بهش بده موز رو له کن بهش بده بخوره جون بگیر 

عزیزم عصاره گوشت تو شیشه درست کن دوقاشق بده بهش هم برا مریضیش خوبه هم برا اشتها

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

تُل  داره شاید

بچه منم هرچند وقت یبار اشتهاشو از دست میده  میفهمم تل گرفته میبرمش میاد و فورا خوب میشه شروع میکنه غذا خوردن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺