2777
2789
عنوان

دخترم هیچی نمیخوره هیچی هیچی هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 26 پست

منم این مصیبت با بچه هام دارم 

بچه هام مریض بشن که هیچی نیمخورن در حالت عادی با گوشی میدم بهشون 

شوهرم کفری شده میگ نخورن ب درک اینجوری بهشون غذا نده 

غذا هم ندم عصبی میشن از گشنگی 

دیشب مهمونی بودیم ی گوشی دست دخترم ی گوشی دست پسرم ب زور دادم خوردن همه مهمونا هم میگفتن چ وضعشه گفتم چکار کنم نمفهمن گشنه هستن عصبی میشن

اگ بچت مریضه رهاش کن دست خودش نیست 

آدم بزرگم مریض میشه نمیتونه چیزی بخوره

عزیزم بچه وقتی مریض میشه به غذا هم بی میل میشه . مثل بزرگا . خودمونم نمی بيني گاهی میلی به هیچی نداریم یه روزایی هم اشتهامون زیاده . چند روز صبر کن مریضیش که بهتر بشه اشتهاش هم باز میشه . از دندون درآوردن هم هست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این مصیبت با بچه هام دارم  بچه هام مریض بشن که هیچی نیمخورن در حالت عادی با گوشی میدم بهشو ...

اخه خیلی ضعیف میشن اینطور یک ماه طول میکشه تا خوب بشن خب

بخدا منم تو مهمونیا ظرف غذا به دست دنبالشم

بله پروفایل خودمم  🌱 
من تجربه ای کا دارم اینه پسرم چندوقت پیش مریض شد سه روز فقط شیر و آب خورد دیگه هیچی نخورد دکتر همی ...

واقعا لیکو خوبه؟روزی چندبار باید بدیم ؟داروخانه کفت روزی ۱بار

بله پروفایل خودمم  🌱 
چون گفتید به ماست علاقه داشته ،احتمال زیاد معده ش سرد شده ،حتما ی متخصص طب سنتی خوب ببرید ، خوب میشه ...

ممنونم عزیزم،ماست رو همیشه با نعنا میدادم بهش بنظرت تاثیر نداشت رو سردی؟

بله پروفایل خودمم  🌱 
خیلیی سخته خیلییی

من تازه غذا نخورد داشتم گریه میکردم شوهرم میگه تو دیوونه شدی دوست داری تپل باشه همیشه نمیدونه غصه من لاغری چاقی نیست بچه که غذا نخوره واقعا به مادر فشار روانی واردمیشه‌چون ضعیف میشه بچه

بله پروفایل خودمم  🌱 
واقعا لیکو خوبه؟روزی چندبار باید بدیم ؟داروخانه کفت روزی ۱بار

شربت خوبیه ولی انتظار معجزه نداشته باش

بچه خودش باید بخواد که غذا بخوره 

بستگی به سن بچت داره

پسر من دو سال و نیم دکتر گفت روزی ۵سی سی

تُل داره شایدبچه منم هرچند وقت یبار اشتهاشو از دست میده میفهمم تل گرفته میبرمش میاد و فورا خوب میش ...

من این اصطلاح رو نشنیدم .میشه بیشتر توضیح بدین؟ دقیقا چکارش میکنین تا غذا خوردتش بهتر میشه؟