2777
2789

ایفون x دیگه خیلی قدیمی شده عزیزم اصلا ارزش نداره بری تقریبا ۲۰ تومن بدی بخری چون دیگه فکر نکنم اپدیت جدید براش بیاد

صد درصد ایفون خیلی بهتر از شیامیه من خودم تا همین ۱ ماه پیش سامسونگ داشتم بعد گفتم عوض کنم ایفون x بگیرم که خداروشکر نگرفتم و به جاش ۱۳ پرو گرفتم واقعااااا خیلی راضیم به نظرم اگه پولت میرسه ایفون ۱۱ به بالا بگیر اگه نمیرسه کلا ایفون نگیر چون کلا بیخودیه با گرفتن ایفون x انگار پولتو میریزی آب جوب چون نات اکتیوش نیست و باید دست دوم بگیری هم این که دیگه فکر نکنم اپدیت جدید براش بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایفون x دیگه خیلی قدیمی شده عزیزم اصلا ارزش نداره بری تقریبا ۲۰ تومن بدی بخری چون دیگه فکر نکنم اپدی ...

میدونی چیه من برای کارم باید یه گوشی با کیفیت با دوربین عالی بگیرم اول همه میگفتن ایفون ایکس قدیمی شده ول کن بعد که فهمیدن برای کارم میخوام گفتن همین ایفون بگیر قدیمی ترین ایفون پیشه گوشی‌های دیگه فوق العاده هستش

میگن که دوربین آیفون ایکس واقعا خیلی عالیه والا من پول ایفون ۱۳ ندارم وگرنه حتما ایفون ۱۳ میگرفتم 

ایفون اساسی که میخوام بخرم ۱۲میلیونو  نیم هستش

یه صلوات بفرس