2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 119 پست

منم باردارم سن بارداریمونم یکیه

ولی صبحا نهایت ده بیرونم تا دوازده

شمام برنامه بریز واسه خودت 

البته که باید فکر اساسی کنی 

چون بعد از این بچه میاد و دیگه هر لحظه نوشون رو باید ببینن

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیر هیت ولی دلش حساببببی جوونه طوری ک گاهی صبا میرم پیشش میبینم وسایل ارایششو اورده و ارایش میکنه و ...

دوباره بهش بگو خونه خودم راحتم..روزي ١٠ بار پرسيد همينو جواب بده تا عادت كنه

این نیز بگذرد❤️

برعکس مادرشوهر من که یه زنگ نمیزنه حالمو بپرسه.با اینکه توشهر غریبم جز اونام کسی رو ندارم.یعنی سالی یه بارم نرم چیزی نمیگه😐ولی بعضی اوقات ادم دوس داره تنها باشه ولی دیگه مادرشوهرت عادت کرده بهت.میتونی بگی شبا میای پیشم.تو طول روز نمیتونی یه بهانه ای بیار

پدر شوهرم اصلا اینجوری نیست و در نمیزنه دائما یا خواهرشوهرام الان ازدواج کردن وقتی مجرد بودن اصلا م ...

عزیییییییییزمییییییییی چه مادرشوهری بنظرم باید اخلاقش خوب باشه

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

من از الان به مامانمم گفتم اصلا از لوس بازی خوشم نمیاد عزیزترین کسمی باش هروقت دعوتت کردم قدمت رو چشم من از مهمونای به ظاهر صمیمی ناخونده اصلا خوشم نمیاد به مادرشوهرمم قبلا بارها مستقیم و غیرمستقیم گفتم. گفتم ماهی یه بارم دعوتم کنن میام

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

هر وقت اومد یا گفت بگو حالم خوب نیست میخوام دراز بکشم یا نمیتونم بشینم 

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
خب این دیگه وظیفه خانومه! من به شوهرم میگفتم وقتی میرم خونه مادرت و خواهرت هم اونجاست ناخواسته حرفا ...

من یه بار بهش گفتم برای اینکه خدای نکرده حرفی نزنم که دلخوری پیش بیاد کمتر برم پیشش, صداشو بلند کرد و با قاطعیت تمام گفت حقققق نداری به مادرم بی احترامی کنی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
منم مث توام زياد حوصله ندارم چون درونگراييم بيستر دوس داريم تنها باشيم نتمزد من اين ارومي و ساكتي مو ...

وای واقعا منم همینطوریم دلم فقط تنهایی میخواد و اینکه وقتی همسرم میاد پیش هم تنها باشیم اما مادرشوهرم میگه نه همیشه باید مرتب بیاید.

حسااااابی آدمه پر حوصله ایه مادرشوهرم.

بر عکس من خیلی کم حوصله ام. زود از ی جایی خسته میشم

هر وقت اومد یا گفت بگو حالم خوب نیست میخوام دراز بکشم یا نمیتونم بشینم 

چرا باید حال خودمو بد کنم؟من دوس دارم کارای مورد علاقمو تو خونه انجام بدم ن اینکه همش حالم بد باشه الکی.

دوس دارم واقعا بفهمن من یه سری فانتزی دارم واسه خودم.

چند بار که بیان باز نکنی یه عمرررررر راحت میشی

خب بنظر من این خیلی زشته که در رو روی مادر باز نکنن حالا فرقی نمی‌کنه که مادر همسرشون هست 

بهتره با زبون توجیهشون کنه 

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
پدر شوهرم اصلا اینجوری نیست و در نمیزنه دائما یا خواهرشوهرام الان ازدواج کردن وقتی مجرد بودن اصلا م ...

مادرت اینا ازت دورن؟

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

من که تصمیم دارم بعد ازدواج حتما برم سرکار تا از همون اول عادت کنن من نیستم وقتیم هستم خستم و خوابم و هرروز نیان چون متاسفانه اونام اینجورین

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

عزیزم درسته تنهایی لازمه..ولی سخت نگیر لابد شمارو دوست داره ک همش میخاد پیشش باشی..ب نظرم هیچوقت ناراحتش نکن..چون ارزششو نداره..سعی کن در هر شرایطی خوش باشی..بیخیال

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

دوستان بنظرم مادرشوهرش خیلی مهربون پس باید خیلی حواس دوستمون جمع باشه که خدایی ناکرده ناراحت نشن

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ