2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 119 پست
نه ندیدم .ولی یعنی در باز نکنم. نمیشه که.وقتی خونه ام چطور میتونم در رو واسه مادر همسرم باز نکنم

به راحتی من الان خونه بابامم هنوز ولی هرموقع اومدن رفتم تو اتاقم درم قفل کردم برا سلام احوالپرسی هم نیومدم باخودت شما هنوز تعارف داری چه برسه به بقیه زندگیو چه جوری میخوای اداره کنی یکم جسور باش خودتو بالا بگیر

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
هر روز خونه ای شما؟ برنامه ای کاری کلاسی چیزی نداری؟ به نظر منم یا در رو باز نکن یا خونه نباش هر ر ...

خوب باردارم دو ماهه کلا تو خونه ام والا . سنگینم.

ولی قبلش گاهی فرار میکردم اونم فقط عصرها. 

نه هیچ کلاسیم نمیرم

من تا فوق لیسانس درس خوندم دیگه واقعا بعد ازدواج ب استراحت نیاز داشتم نتونیتم بازم کلاس شرکت کنم حتی کلاس سرگرمی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی من الان خونه بابامم هنوز ولی هرموقع اومدن رفتم تو اتاقم درم قفل کردم برا سلام احوالپرسی هم ...

یعنی چکار کنم

خودم میدونم مشکل از خودمه

اما میترسم در باز نکنم یا از اینجور کارا همسرم از دستم ناراحت شه

کلید قضیه دست همسرته اون باید مادرش رو توجیه کنه فقط و فقط همسرت

در این مواقع معمولا همسر خودش توجیه نیست که بخواد یکی دیگه رو توجیه کنه  

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خوب باردارم دو ماهه کلا تو خونه ام والا . سنگینم. ولی قبلش گاهی فرار میکردم اونم فقط عصرها.  ...

خب الکی بگو داری شرکت میکنی مگه میان دم در کلاس حضور غیاب میکنن؟ بگو کلاسای بارداری میرم.خرید سیسمونی،دکتر، پیاده روی والا بخدا. اومد دم در صدا تلویزیونم شنید باز نکن بعدا بگو حموم بودم نشنیدم زنگ زدید

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
به راحتی من الان خونه بابامم هنوز ولی هرموقع اومدن رفتم تو اتاقم درم قفل کردم برا سلام احوالپرسی هم ...

واقعا؟؟؟پس واسه چی میان خونه شما؟

بزرگترین دشمن زنان خود زنان هستند  
اگه میگی پیر نیست و آدم خوبیه حتما درک میکنه اگه توضیح بدی

پیر هیت ولی دلش حساببببی جوونه طوری ک گاهی صبا میرم پیشش میبینم وسایل ارایششو اورده و ارایش میکنه و از اینجور کارا.

ولی درک نمیکنه ک گاهی دوس دارم تنها باشم. خیلی وقتا بهش گفتم خونم راحت ترم و ... بعد مبگه باشه. ولی روز بعد یا همون روز چند ساعت بعدش دوباره میاد مبگه چرا نمیای پیشم

منم مث توام زياد حوصله ندارم چون درونگراييم بيستر دوس داريم تنها باشيم نتمزد من اين ارومي و ساكتي مو پسنديده ولي مامانش اينا خيلي اعصاب رفت و امد و مهموني بازي دارن چون بيكارن 

ماها كه بيكار نيستيم كه 

مطمعن باش اگه شيطون و اجتماعي و اهل رفت و امدم بوديم ي چيز ميگفتن عزيزم

خوب ۳هفته دیگه نی نی میاد راحت میشی. اونوقت دیگه نمیاد بگه بیا بالا پیشم بشین

هه هه

داره لحظه شماری میکنه واسه دیدنش

بهم گفته بچه ب دنیا اومد دیگه هی نگی کار دارم و اینا بیارش پیش خودم تو فقط شیرش بده. البته مجبورم همبن کارو بکنم ولی در کل اون زندگی ک من میخوایتم اصلاااا نبود . اصلا نبود.

ببین یه کاری کن واسه صبح ها و عصرات برنامه بریز صبح برو باشگاه بعد از اونجا برو خونه مادرت یا برو بعدش بعداز ظهرها هم ببین نزدیکتون چه کلاسای هست مثلا برو زبان تقریبا هر روز وقتتو پر کن 

حالا روزی یه بار رفتن خوب ولی چندبار رفتن واقعا سخت آدم از زندگیش عقب میمونه

در این مواقع معمولا همسر خودش توجیه نیست که بخواد یکی دیگه رو توجیه کنه    

خب این دیگه وظیفه خانومه!

من به شوهرم میگفتم وقتی میرم خونه مادرت و خواهرت هم اونجاست ناخواسته حرفایی پیش میاد که منجر به ناراحتی میشه.پس نرم بهتره

البته خونه ما تو یه محل بود

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است