2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12850 بازدید | 221 پست
خانمه نگفت ماله کدوم شهرن؟ من از لهجش احساس کردم طرفای خوزستان باید باشن

نسترن گفت گناوه 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
ما 9 سال با احسان علیخانی همسایه دیوار به دیوار بودیم.بچه بودیم میرفتیم رو دیوار مینشستیم چند نفری ح ...

عه همه آشنای احسان در اومدن منم میشم دوست دختر سابقش 😂😂😂😂

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا منم همون دوست غزلم،سکوت کرده بودم که ریا نشه😏😏😅😅😅😅

😑😑

شما دیشب رفتی بازار واسه ما دوسه کیلو زردآلو بگیری... برگشتی شدی نسترن!!!😆😆😆😆😆😆

بقول زن عموم: دنیا کپ شده!!!😎

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
شما دیشب رفتی بازار واسه ما دوسه کیلو زردآلو بگیری... برگشتی شدی نسترن!!!😆😆😆😆😆😆 بقول زن عموم: ...

😆😆😆نه بابا شدم نسرین 😂😂

الان شما كه بارداري .اون خانومه از شوهرش جدا شده بود باردارم نبود

كي به كيه؟ جريان چيه؟

به منم بگين راستشو.من طاقتشو دارم  

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

بابا من احسانو از برنامه صبح امد میشناسم و حتی قبل تر من حافظه چهره شناسیم عااالیه...اول تو برنامه دخترا سیب و گلابن گزارشگر بود بچم..بعدش اومد صبح امد نوچه کاویانی بود...اونم همش ضایعش میکرد...اون موقه چاق بود و موهاشم کم پشت...جلوشم کم...الان هم لاغر کرده هم خوش لباس شده...دماغش مال خودشه اما مو کاشته...گنشم خبر ندارم...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خدا نصیب نکنه  بعداینارو جلو دوربین میگفت ؟! خانمه ۲۴-۵ سالش بود ؟؟ وای خدااا

نیگفت ۲۵سالشه ولی بهش نمیومد نمیدونم چرا

ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔
نیگفت ۲۵سالشه ولی بهش نمیومد نمیدونم چرا

عشق و خیانت پیرش کرده بود😐

الان شما كه بارداري .اون خانومه از شوهرش جدا شده بود باردارم نبود كي به كيه؟ جريان چيه؟ به منم ...

چرا شما درست ندیدی باور کن 😆