2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 221 پست

کلا هیچکدوم بلوغ فکری نرسیده بودن اینقدرم الان احساساتی بودن فکر کنم الانم دوباره احساسی تصمیم گرفتن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه ها يه چيزي بگم اينا فكر كنم اشتي هم كرده بودناااا از قبلش چون پيراهن  پسره باروسري زنه ست بودش        

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال که با فیلما حسابی گل کاشتن فقط زیر پای مادر قشنگه بقیه خیای چرته

زيرپاي مادر كدوم شبكه نشون ميده؟

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .

بچه ها يه چيزي بگم اينا فكر كنم اشتي هم كرده بودناااا از قبلش چون پيراهن  پسره باروسري زنه ست بودش        

نگید اینارو پرو میشن مردا که از زنه سر بود.اول اینکه موهاش خامه ای بود این زنه کلی پیچیده بود سرش.بعدم اینکه هر غلطی خواسته کرده حرصشو بی پولیشو این بدبخت کشیده پیر شده دیگه.
تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
ما از این موارد زیاد داشتیم مورد داشتیم طرف اومد گفت علیخانی دوست برادرمه اصرار نکنید فقط که شمارشو ...

ما 9 سال با احسان علیخانی همسایه دیوار به دیوار بودیم.بچه بودیم میرفتیم رو دیوار مینشستیم چند نفری حرف میزدیم😂😂😂😂

البته این احسان علیخانی نه ها

یه احسان علیخانی دیگه😂😂😂

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
نگید اینارو پرو میشن مردا که از زنه سر بود.اول اینکه موهاش خامه ای بود این زنه کلی پیچیده بود سرش.بع ...

عاطفه جون عکس پروفایلت چقد خوردنیه  

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
دقيقا ميگفت خانه دوستم از خواب بيدار شدم     اس ام اس محمدو ديدم بعد به عادله نشون دادم ب ...

جالبتر اینکه بچه اش رو هم نمیبرده میسپرده دست مامانش

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذاربمانندبه خماری که زما هیچ ندانند.....
گفت اخرش خیانتهای بدی کردم  خب میشه گفت حضوری دیگه  گفت حتی ۱بار اومد دید  فکر میک ...

خانمه نگفت ماله کدوم شهرن؟ من از لهجش احساس کردم طرفای خوزستان باید باشن

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"