2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 221 پست

گفتن شیطنت کوچولو.   اگر در  حد خیانت جنسی بود که اصلا جای برگشت نمیگذاشت برا محمد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

دلم میخواست یه تاپیک‌کلی خیانت بزنم 

چرا خیانت میکنن 

بعد خیانت چی میشه 

اونهایی که بخشیدن چی شد و چرا بخشیدن  

اونهایی که جدا شدن چی شد

و... 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخرشوندیدم ولی اینکه میگین بایه زن دیدتش خب شایدمثلا توخیابون دیده نه وسط خونه درحال خیانت؟دقیقاچ ...

خیانت خیانته چه فرقی داره کجا دیده 😳

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
واقعا؟؟؟؟

مستقیم نگفت اما گفت این اخریا شیطنت های خیلی بدی وزشتی کردمکه حتی نسترن هم با چش خودش دید ۱بار

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
درسته لیالی ایناطلاق گرفته بودن یعنی خیلی راحت قبول کردن پیش هم بشینن. ....فقط درصورتی آدم ایکارومیک ...

اره موافقم باهات 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

بچه ها ولی به نظر من هنوزم پسره کارش میلنگید. من که میگم سال دیگه هم میارنشون با یه بچه ی دیگه به اسم پریسا و دوباره همون آش و همون کاسه

اخه پسره معلوم بود شر و شوره دختره هم که بچش خونه مامانش و خودشم خونه عادله خانوم

دلم میخواست یه تاپیک‌کلی خیانت بزنم  چرا خیانت میکنن  بعد خیانت چی میشه  اونهایی ک ...

دقیقا منم می خوام بدونم ولی خیلی حرص میخورم خیانت به هیچ وجه قابل تحمل و بخشش نیست حتی اگر ببخشی هیچوقت نمیتونی فراموش کنی

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
خیانت خیانته چه فرقی داره کجا دیده 😳

وای براکسیکهم میخوادبرگرده خییییییلی فرق میکنه. ......شایدبتونه درحدچت ورفت وآمدبدون رابطه رابگذره ولی اینکه رابطه رودیده باشه بخوادبرگرده واقعا دل بزرگی میخواد. ...شایدم توذهن ودل کوچیک من نمیگنجه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

گفت اخرش خیانتهای بدی کردم 

خب میشه گفت حضوری دیگه 

گفت حتی ۱بار اومد دید 

فکر میکنم جملش این بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ازت اسکرین نداشتم اما تو تاپیکای اولیت بهت شک داشتم و یه چیزی هم گفتم یادم نیست چی اما خب مخالف تاپ ...

نههههههههه بابا تاپیک اولیه م کسی چیزی نگفت من اولین بار تو تاپیک شبکه ای فیلم باهات بود م .....احتمالا تو زندگی نامه م چیزی بهم گفتی یادم نیست اصلا ....حالا قهر میکنم پس 😭