2777
2789
عنوان

دیروز رفتم پمپ بزنین بعد😕😕😕

1655 بازدید | 70 پست

قبلا خودشون میزدن

حالا آقائه گفت پیاده شو خودت بزن

اولش خیلی بهم برخورد میخواستم برم

دیدم با بقیه خانما هم اینجور میگن از این به بعد خودتون بزنید!

حالا من اصلا بلد نبودم 

دیگه یاد گرفتم 

ولی از برخوردشون بدم اومد

و مخصوصا نگاه های مسخره آمیز بقیه مردا😕😕😕

من از اینکه خودم بزنم مشکلی ندارم اتفاقا خیلی هم دوست دارم که پرسنلش اذیت نشن 

ولی از اینکه یه اشتباه کوچیک بکنی میخندن بدم اومد

انگار مردا منتظرن سوتی بدی فقط😏😒

❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی خب باید خودتون انجام بدید دیگه

منم از همون اول خودم میزدم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من همیشه خودم میزنم 

برای ماشین بابام و مامانم و شوهرم  هم من میزنم شده برای برادر شوهرم و جاریم هم شده بزنم 

چون جاریم میگرن داره 

بابام هم که خوشش نمیاد از بوی بنزین 

مامانم که فقط ماشین برای خودشه اصلا نمیشینه باز بیشتر دست بابامه 

شوهرم که خب میزنم براش دیگه

برادر شوهرمم که چون سرش بعضی وقتا شلوغ بود براش زدم

مگه وظیفه اونا نیس که بزنن معمولا همه جا مینویسن سوختگیری توسط پرسنل انجام میشه

چه وظیفه ای وظیفه بود برای مردا هم میزدن دیگه 

حالا کوه کندن نیست که یه بنزین زدنه 

ولی پول بدین خودشون میزنن

اینجا که زنا رو موقع رانندگی هم اذیت میکنن. انگار هیچ وقت قرار نیس فرهنگش جا بیفته یه خانم راننده می ...

منو چرا اذیت نکردن؟ 

البته فقط پنجزه میش

کشن پایین این جوونا چرت و پرت میگن منم دو تا رو حرف خودشون میذارم بهشون میگم

چه وظیفه ای وظیفه بود برای مردا هم میزدن دیگه  حالا کوه کندن نیست که یه بنزین زدنه  ولی ...

اخه من چند جا دیدم تو پمپ بنزین نوشته سوختگیری توسط پرسنل انجام می‌شود. 

برا همین گفتم 🙂

اینجا که زنا رو موقع رانندگی هم اذیت میکنن. انگار هیچ وقت قرار نیس فرهنگش جا بیفته یه خانم راننده می ...

حتی به خاطره این اعتماد بنفس خانم ها از بین رفته

به خاطر همین بیشتریا ترس از رانندگی دارن و صندلی رو میارن جلو و دو دست رو سفت روی فرمون میگیرن

یکی باید به مردا بگه شماها جه گوهی هستین دقیقا