2777
2789

بچه هااا بیاید تعریف کنید که بدترین کادویی که گرفتید و ناراحت شدید بابتش چی بوده؟   و یا خودتون بگید چی دادید

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس پاره😂

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 

دستیار معلمم شده بودم برگه بچه هارو تصحیح کرده بودم بعد معلمم برام کادو گرفت. رفتم خونه باز کردم ی شال نازک که از دهن گاو اومده بود بیرون و پر از تار مو بود و نخکش هم شده بود🫠🫠😔😔😔😔دست دوم بود🤣🤣🤣🤣خدا ازش نگذره

موقع عروسیمون کادو قند و روغن و  اینا میدادن حالا این عیب نداره رفتن برای مامانم تابه خریدن خووو من شوهر کردم برا مامانم چرا خریدین برا مادرشوهرمم تابه و اینجور چیزا خریدن شوهرم میگف من زن گرفتم برای تو وسیله میارن😂😂😂داداشمم ناراحت بود ک چرا بجای وسیله شیرینی نمیارن 😂😂😂شیکموی منهههه😂😂😍😍

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔