2777
2789

روز اول سال هم با اومدنشون یه دعوا و ضرب و جرح اتفاق افتاد و سرم ضرب دیدو پوستش پاره شد و کلی خون ریزی داشتم .

حالا فردا قراره برای عید فطر بیان 

منو مامانم باهاشون قهریم .

مامانم میگه فردا دوتایی از صبح بریم بیرون که نبینیمشون و بفهمن ازشون خوشمون نمیاد بخاطر اذیتاشون . 

ماشینمون نمیتونیم ببریم چون مشکل فنی داره . 

نمیدونیم کجا بریم 

پارک !؟

اخه یجا باشه آدم از صبح تا غروب بتونه بمونه .

گرمای ظهر یطرف ..

قرار نیست ناهار و تدارکی هم ببینیم براشون .

فقط بابام و داداش بزرگم خونه ان وقتی اونا بیان .

خیلی ام پرروان ، مطمعنن از نبودن منو مادرم لذت هم میبرن .

شایدم نه !

پیشنهاد بدین کسی نخواد خونه بمونه کجاها میتونه بره اینجور مواقع !؟ 

دوست و آشنا و همکار هم نمیشه رفت ، عید فطر همه پیش خانوادشونن.

کسی ام نداریم به اون صورت ..

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

ماوربزرگ نداری برین اونجا؟ یا برید مسجد نماز عید فطر بعد برین پاساژگردی بعدشم اونجا ناهار بخورین بعد برین پارک 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

برید پارک بعد ظهر که شد یه ساندویچی چیزی بخورید بعدم برید بازار گردی که متوجه گذر زمان نشید😢

کجا زندگی میکنید؟ قم یا مشهد اگه باشی میتونی بری حرم بمونی😁

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید پارک بعد ظهر که شد یه ساندویچی چیزی بخورید بعدم برید بازار گردی که متوجه گذر زمان نشید😢 کجا ز ...

کرج

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
ماوربزرگ نداری برین اونجا؟ یا برید مسجد نماز عید فطر بعد برین پاساژگردی بعدشم اونجا ناهار بخورین بعد ...

فکر خوبیه مرسی از پیشنهادت 👍🌷🙏🙂

از ساعت چند میخاید از خونه بزنید بیرون ؟

از همون صبح ۱۰ اینا 

کرج

اهان خب برید جاهای تفریحی مثلا موزه یا شهربازی و این چیزا بذای صبحانه ام یه چیزی از هونه ببرید بشینید توپارک بخورید لذت بخشه اگر فامیل  یا اشنا و دوستی دارید برید چند ساعتی پیش اون 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

از همون صبح ۱۰ اینا 

چون فردا نماز عید خونده میشه برید جایی ک نماز بوده مصلا یا مسجدی ک بدونید تا نماز ظهر بازه حداقل گرم نیست اونجا بعدم برید ی رستوران سنتی ک رو تخت بشینید اذیت نشید 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

واخب بمونید خونه چرا خودتونو اواره میکنید مگه ازشون میترسین 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36