2777
2789
عنوان

نوک سینم برای شیر دادن خیلی کوچیکه

399 بازدید | 17 پست

من خانم های رو دیدم که نوک سینشون اندازه ۱بند انگشته ولی مال من اندازه عدسه خیلی ریزه نمیتونم واسه بارداری بعد میشه بگید چطوری بزرگش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تاپیکاتون و تعداد پستاتون کاملا واضحه یه خانوم سی ساله هستید:)

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

بعد إز زايمان و ترشح هورمون نوك سينه بزرگ ميشه بعدشم اصلا نوك سينه مهم نيست شما بايد جوري سينه رو دهن نوزاد بذاري كه نوك و مقداري از هاله قهوه اي رنگ داخل دهن بچه قرار بگيره

من سایز سینم ۶۵ بود انقدر شیر داشتم شرتم پر میشد وقتی نشسته بودم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی