2777
2789
عنوان

همسرم میگه واسطه ازدواج برادرم نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی روحیات برادرشو میشناسه اونجوری ممکنه کسی بیاد تو زندگیتون با شما و خانوادتون سازگاری نذاشته باشه بازم برادرتون در عذابه یک کسی باشه که هم با خانوادتون بخوره هم به برادرتون از همه بهتره هیچ ایرادی نداره چون اگر اون طرف بد باشه پوست خودتو شوهرتم میکنه میگید کاش خودمون دنبال دختر میگشتیم

حق با همسرته

ببین برام پیش اومده که میگم

یکی از اقوام نزدیک واسطه ازدواج برادرش شد

اونم خودش قبول کرد و ازدواج کردن

وقتی به مشکل خوردن به خواهرش میگفت تو بدبختم کردی تقصیر توعه فلانه‌ اخرم جدا شدن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
شوهرت راست میگه اصلااا واسطه نشو ای کاش این رسمه گند از بین بره الهییی آمین دختر و پسر باید خودشو ...

اهان پس اینهمه طلاق برای چیه عشق و عاشقی های بدون شناخت بدون هیچ تفاهم خانوادگی از نظر شما پس ایرادی نداره؟

یعنی درخواست برادرمو نادیده بگیرم؟

بزار خودش انتخاب کنه چون من دیدم تهش خوب نبوده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

همسرتون کاملا درست میگن 

من واسطه ازدواج برادرم شدم و همه مشکلات سر خودم افتاد 

و اینکه اول از همه با کسی که قطع ارتباط کردن من بودم اینم عوض دستت درد نکنه شون 

بخاطر همین فقط سرت به زندگی خودت باشه و لاغیر 

بسپرش به خدا درست میشه
اهان پس اینهمه طلاق برای چیه عشق و عاشقی های بدون شناخت بدون هیچ تفاهم خانوادگی از نظر شما پس ایرادی ...

چی میگی عزیزم

اتفاقا دختر و پسر همو میبینن یه مدت باهمن بعد وقتی دیدن روحیشون بهم خورد میرن زیره یه سقف

نه اینکه مامانه بلند شه بره کله شهرو بگرده دختر پیدا کنه

شما هم اگر اینجوری دوس نداری باشه اوکیه

ولی من قبول ندارم

بالاخره که میفهمه. دوست ندارم چیزی رو پنهان کنم ازش بفهمه خیلی بد میشه

اتفاقا به همسرتون بگید اگر یک عروس بیاد که سازگار با مادنباشه زندگی ماهم میتونه داغون کنه پس ترجیح میدم یک‌مورد مناسب خودمون پیدا کنیم شما و مادرتون برادرتون باید از بین اونها ببینه با کی روحیاتش سازگاره و این برای دختر خانما هم هست شما معرفی میکنید تصمیم نهایی با خودشونه